Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
byXick Profil * |
#1 · Zasláno: 16. 8. 2015, 17:26:06
Tomáš123:
„Ešte tak upraviť popis toho čo je na obrázku a <div> nahradiť tlačítkom“ popis toho co je na obrázku myslíš alt ? co by tam podle tebe mělo být napsané?
který div nahradit tlačítkem?
|
||
Tomáš123 Profil |
#2 · Zasláno: 16. 8. 2015, 17:30:01
byXick:
„popis toho co je na obrázku myslíš alt ?“
Nie, myslím tým to, že popis toho, čo je na obrázku je stále v paragrafe. Uzavri to do span u (alebo bodl u).
„který div nahradit tlačítkem?“
Div „Koupit“.
|
||
byXick Profil * |
#3 · Zasláno: 16. 8. 2015, 17:46:49 · Upravil/a: byXick
Tomáš123:
„Uzavri to do spanu“ tak jsem to dal do span u, ale nevím, jak zalomit řádek, když nemůžu použít <br> ?jedině mě napadá span u přiřadit display: block;
|
||
Tomáš123 Profil |
#4 · Zasláno: 16. 8. 2015, 18:37:57
byXick:
Ja by som to urobil nejako takto: Odkaz. Možné je to aj pomocou tabuľkových hodnôt display u. Určite by sa našlo aj iné riešenie. Kvôli minimalizovaniu rozdielov som nastavil každému produktu výšku, ktorá zhruba zodpovedá potrebnému miestu vo vnútri. Tlačítko som vybral z odkazu, aby odkaz mohol smerovať na stránku produktu a tlačítko priamo na akciu pridania do košíka.
Ešte doplním, že odkaz nie je vhodný na obaľovanie bloku. Obrázok i span y podľa špecifikácie môžu byť potomkom. Div a iné nie.
„jak zalomit řádek, když nemůžu použít <br> ?“
Deklarovať prvok ako blokový. |
||
_es Profil |
Tomáš123:
„Ešte doplním, že odkaz nie je vhodný na obaľovanie bloku. Obrázok i spany podľa špecifikácie môžu byť potomkom. Div a iné nie.“ Podľa akej špecifikácie? v HTML5 to je valídne a funguje to vo všetkých (aj veľmi starých) prehliadačoch. |
||
byXick Profil * |
#6 · Zasláno: 16. 8. 2015, 19:56:14
děkuju moc, už mám hlavu jako balón a nemůžu přijít na to, jak zarovnat ty obrázky dolů (v tomto konkrétním případě mandle a kešu)
|
||
byXick Profil * |
#7 · Zasláno: 16. 8. 2015, 21:59:44
a taky nerozumím proč je tak široká čára u článků (lorem ipsum), když tam mám nastaveno 1px stejně jako u "Nejprodávanější" a "Doporučujeme"?
|
||
Tomáš123 Profil |
_es:
„Podľa akej špecifikácie?“ Nedarí sa mi to dohľadať. Mal som na mysli špecifikáciu HTML 4.01. Nie som si istý, či je zakázané umiestniť <div> do odkazu...
„a taky nerozumím proč je tak široká čára u článků (lorem ipsum), když tam mám nastaveno 1px“ Pretože 2 krát 1px sú 2px. Všimni si selektor .clanky div . Div y tam máš dva: Prvý obsahuje text a druhý je .fix .
↓ juriad: Ďakujem |
||
juriad Profil |
#9 · Zasláno: 16. 8. 2015, 22:43:57
Tomáš123:
Je to v gramatice: www.w3.org/TR/html4/sgml/dtd.html <!ELEMENT A - - (%inline;)* -(A) -- anchor --> A %inline entita je definována jako disjunkce následujících elementů. <!ENTITY % fontstyle "TT | I | B | BIG | SMALL"> <!ENTITY % phrase "EM | STRONG | DFN | CODE | SAMP | KBD | VAR | CITE | ABBR | ACRONYM" > <!ENTITY % special "A | IMG | OBJECT | BR | SCRIPT | MAP | Q | SUB | SUP | SPAN | BDO"> <!ENTITY % formctrl "INPUT | SELECT | TEXTAREA | LABEL | BUTTON"> <!-- %inline; covers inline or "text-level" elements --> <!ENTITY % inline "#PCDATA | %fontstyle; | %phrase; | %special; | %formctrl;"> |
||
byXick Profil * |
#10 · Zasláno: 17. 8. 2015, 18:00:33
přidal jsem první produkt k prodeji: http://kupcivladi.savana-hosting.cz/cocka.html
co na to říkáte? ostatní produkty budou vypadat stejně opět prosím hlavně připomínky ke kódu děkuji |
||
Časová prodleva: 10 let
|
0