Autor Zpráva
Pavel Kantor
Prosím zhodnoťte náš nový web www.hotel-svratka.cz podle toho, jakou oblastí se zabýváte (grafika, obsah, SEO...). Díky
ALLSSA
Hlavní problém je podle mě absence vyhledávání nebo mapy stránek.

Co se týče SEO, tak pokud se to nezměnilo, může být na jedné stránce použitý tag <h1></h1> pouze jednou. Vy v rámci mobilního zobrazení máte hned 3 (jeden na obalení mobilního nadpisu "menu" a pak dvakrát k obalení textu "S čistou hlavou z Vysočiny"). Nevím, v SEO se tolik nevyznám, ale podle mě to bude nakonec vyhodnoceno jako vícenásobné použití.

Jinak web je pěknej, dál jsem našel jen drobnosti, který neškodí, jen uživatele možná trochu překvapí:

1) Ikony (například před "Výpočet" v kalkulátoru, ale i jinde) nejsou součástí odkazu, já osobně ze zvyku klikám na ikony a překvapilo mě to
2) Ve výpisu z kalkulátoru je např. "HOTEL => 2 - lůžkový pokoj". Ta => vypadá dost divně

Jinak web parádní. Přijde mi přehlednej, jednoduchej bez zbytečných grafických nesmyslů.
juriad
ALLSSA:
Co se týče SEO, tak pokud se to nezměnilo, může být na jedné stránce použitý tag <h1></h1> pouze jednou. Vy v rámci mobilního zobrazení máte hned 3 (jeden na obalení mobilního nadpisu "menu" a pak dvakrát k obalení textu "S čistou hlavou z Vysočiny"). Nevím, v SEO se tolik nevyznám, ale podle mě to bude nakonec vyhodnoceno jako vícenásobné použití.
Blbost. Nikdy to neplatilo, to se jen snaží někteří vytvořit mýtus, aby si sehnali klienty.

Pavel Kantor:
Web mi nefunguje, vůbec. Jediné, na co jde kliknout je logo (zobrazí tu samou stránku) a „WRITE US“, které skončí chybou 404. Největší problém vidím v tom, že mě automaticky přesměrováváš na www.hotel-svratka.cz/en. Web u mě vypadá takto, ale tuto stránku asi zhodnotit nehceš, co?
Martin2
Profil *
ALLSSA:
Co se týče SEO, tak pokud se to nezměnilo, může být na jedné stránce použitý tag <h1></h1> pouze jednou
Obecně bych se nebál tvrdit, že vyhledávače na většinu tagů z vysoka kašlou a důležitost jednotlivých částí obsahu určují vlastními, dnes už dost komplexními, algoritmy.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0