« 1 2 »
Autor Zpráva
davidcoudy
Profil *
Je mu 15 a souhlasí s tim stránka je http://www.michal-bures.wz.cz dekuji.
*Čvachta*
Profil *
1) Porušuje podmínky wz.cz
2) Kód v přesměrovávací stránce je příšernej, chybí mu všude doctype a ty javascriptový kraviny nejsou moc pěkný.
ronan
Profil
To je blázen, ne? Dát na web jen tak ke stažení komerční program se serial numem...
webmaster
Profil *
Ten program je free.. a serial se k tomu dává.....
*Čvachta*
Profil *
V Opeře mi ram vylézá toto... normálně bych se bál to dát zvalidovat.

!-- // IE only - wraps selected text with lft and rgt function WrapIE(lft, rgt) { strSelection = document.selection.createRange().text; if (strSelection!="") { document.selection.createRange().text = lft + strSelection + rgt; } } // Moz only - wraps selected text with lft and rgt function wrapMoz(txtarea, lft, rgt) { var selLength = txtarea.textLength; var selStart = txtarea.selectionStart; var selEnd = txtarea.selectionEnd; if (selEnd==1 || selEnd==2) selEnd=selLength; var s1 = (txtarea.value).substring(0,selStart); var s2 = (txtarea.value).substring(selStart, selE
ronan
Profil
webmaster: pak se omlouvám:o
*Čvachta*
Profil *
Opravdu pěkné, dát na svůj web cd key k AVG 7.1.
webmaster
Profil *
*Čvachta* Se koukni o kousek vejš.. Ok??
davidcoudy
Profil *
je mu 15 a to avg je opravdu free na jejich stránkách u grisoftu je to ang. verze
RPG
Profil
Jenom namátkou, chybí DTD, mínus je tabulkový layout, a zase zápisy typu <br><br><br><br><br><br> ...
Railbot
Profil
je mu 15 a to avg je opravdu free na jejich stránkách u grisoftu je to ang. verze

ja mam ale takovy dojem, ze v pripade AVG, to nemuze byt umisteno kde kdo chce, ale pouze na "autorizovanych" serverech. Takze podle me se timhle nejaky autorsky zakon stejne porusuje.
Timy
Profil
Jenom taková lamská otázka: když je to free, tak proč to potom požaduje SN? Nedostává se SN spíš až po nějaké registraci jako je to třeba u Avastu?
Railbot
Profil
Jiank ty stranky jsou smesne. Vim, ze je mu 15, ale i tak. Progamer...webova grafika... :))) Uz jen odkaz "For Me (Pro mě)" je legracni...melo by to byt samozrejme O mně - cili About me kdyz uz ta anglictina...
Friends...dalsi srandovni rubrika..." vznětlivý, impulzivní, vyrovnaný..." ach jo...deti...bezte si radsi ven hrat fotbal nez na netu plodit podobne hruzy :)
Ale jinak jako...respect :D
Mára
Profil
teďka sem si přečetl celej obsah toho webu a přijde mi to úplně stupidní, souhlasim s Railbotem
ronan
Profil
nechapu anglicke (jeste s chybou) menu na ceskych strankach.
webmaster
Profil *
Mára: myslím že tvoje připomínky jsou tu zbytečné.. Jsi zaujatý!!!! proti mé osobě..
webmaster
Profil *
Railbot No možná by jsi sem měl vložit odkaz na ty tvoje stránky.. ..... ok??
webmaster
Profil *
No a věci které ste mi zde vitkly sne budu snažit dát dohromady.. A dík.. za to.. jen by jste mě mohly ušetřit těch narážek na obsah.. Ale pokud se vám to líbí (Railbot) Tak prosím.. No a ty přátelé, Ten text je pro ně mířen formou... no nevim jak to popsat ale asi "vděkem" nebo tak něco.. a snad to pochopíte a nebudete narážet na moje vyjadřování v textech a sory za to "For me".
Railbot
Profil
Nikdo tady neni zaujaty, ty stranky jsou stupidni. A nechapu proc bych sem mel davat odkaz na moje stranky...? Chapu, ze jses jese male decko, ale az tak zoufale, ze po me chces odkaz na me stranky, to snad ne :) Jenom mala rada - nechtej odkaz, hanbou by jsi se propad ;)
Usetren za obsah nebudes, protoze i to je soucast stranek a je to katastrofalni. Zopakuj si pravopis nejlepe nejakym diktatem od maminky - vitkly, mohly...to je des.
MichalB.
Profil *
Ne zaujatý. je Mára Protože ho znám od někud jinud a nevicházím s ním... A ten svůj odkaz jsem nechceš dát asi z jiného důvodu.. Nojen jsem se chtěl podívat.. Ale to jedno. A většina chyb. Je z toho že jsem spěchal. a nebo jsem to tak napsal schválně protože já na webu píšu.. Stejně jako mluvím.. A proto tam mám tolik chyb... No a že jsem děcko.. OK.. to beru.. Snad bys alespoň mohl napsat v kolika jsi začal ta psát web.. No ale to asi stejně nenapíšeš.... Hmm ok tak pokračujte.. Jsem zvědavej.. a stránky se v diskuzy objevý ještě jednou.. A budou už opraveny s těch chyb o kterých jsem nevěděl.. Tak už zde snad budu i číst lepší věci. Než jen ty špatné..
Railbot
Profil
Treba sem nedam odkaz z toho duvodu, ze stranky nemam, ale tak pro predstavu co jsem napriklad delal - tady. Jo ty jsi spechal...tak to jo...dobra vymluva no...ale na decko tveho veku neprekvapujici. A psat na webu stejne jako mluvis, to je taky dobry! Vis jaky to ma efekt? Ze pak opravdu vypadas jako maly decko, ke vsemu jeste hloupy kdyz ani neumis spravne cesky. To jen muj postreh.
V kolika? Pred rokem, tj. v 18.

BTW - diskuzy, nevicházím...to uz je vazen negramotnost :-/
Mapak
Profil *
Ahoj! Tak zaprvé bych chtěl říct, že na tvůj věk je ten web (když odhlédnu od obsahu) velmi pěkný a čistě za vzhled bych ho oznámkoval jedničkou. Ten obsah s pravopisnými chybami (doufám, že mám to "i" dobře) to hodně degraduje, ale když ti s tím někdo pomůže, tak to bude ok. V kódu je fakt zbytečná ta tabulka, šlo by to css pozicováním, ne? A co mi vadí a zhoršuje přehlednost - nerozeznám odkaz od pozadí. Ten text v obrázku na pozadí odkazu třeba podtrhni (myslím, že to jde i elegantně). A poslední vada na kráse - ve firefoxu mi hlavička vlevo přesahuje cca o dva pixely oproti dalšímu obsahu.
davidcoudy
Profil *
Myslím, že šlo hlavně o zpracování webu jasně, že chyb je tam hodně, ale nedával by to sem, kdyby se nechtěl poučit a nadávat si do hlupaku je zbytečné je jasne, že kritika bolí, ale jsme lidi. Ale grafické podání je pěkné mě se líbí nebudu komentovat obsah to je jeho věc. Kód bych určitě doporučil opravit.
Mára
Profil
pro webmaster

máš pravdu že sem proti tobě zaujatej, protože po tom včerejší rozhovoru po ICQ si o tobě myslim svoje a vydim, že můj názor tady sdílí i několik dalších...
Timy
Profil
autor webu, už se v tom ztrácím, kdo je kdo
- chtělo by to lépe strukturovat text, trochu provzdušnit, zvětšit, jinou barvy (kvůli lepšímu kontrastu) asi chtít nemůžu, vzhledem k designu. Jinak odstavce patří do odstavce <p> (btw: pro Railbota: nechápu, proč uzavíráš odstavce, když si žádné neotevřel, ale to už jsme OT)
- neklikací logo, neškodilo by ho udělat klikací
- určitě nepodtrhávat nic, co není odkazem
- <font FACE="ARIEL,HELVETICA" SIZE="1"> tohle (a další podobné věci) bych řešil přes css
- <legend>&nbsp;</legend> to je tam k čemu?
mat
Profil
Railbot
Mára

pánové, pokud nemáte nic k věci, mlčte, vaše příští podobné výlevy budou smazány...
Trix
Profil
Caff, tak som sa ti trochenzi :-P kukol na tu sajtu... :-D
1.Keď prídem na stránku, tak ma to presmeruje kamsi do priečinku. Prečo?
Ahaaa lebo .... porušuješ pravidla wz, ale to už vieš.
2. Prvé čo mi vadilo bolo príliš veľa bluru použitého na stránke.
3. Čo je hl. menu mi vôbec nebolo jasné. Najprv som si myslel že je pod nadpisom, ale keď som prešiel ponad "Project" tak mi došlo, že to pod nadpisom je tam len "akože". Proste je to mätúce.
4. Kontrast medzi pozadím a písmom je slabý a ťahá mi to oči. 8-/
5. Text je ťažkopádny t.j. ťažko sa číta. (Asi zlý slovosled abo zlá voľba slov?!) Ináč tak ťažkopádne píšem aj ja, ale já su d.... :-)
6. Máš tam dosť gramatických chýb.... (vynechávaš písmenka)
7. Kód je zvláštny, mooooc zvláštny. Kombinuješ table s div ==> na čo?? Používaš externé CSS a v dokumente všetko polohuješ! ==> Irenko já su ptám proč. Proč! :-D
8. Ešte k tomu menu. Čeština snáď nieje dosť dobrá oproti angline???!
9. http://www.michal-bures.wz.cz/web/music.php ==> na čo to slúži? Či to si robíš zoznam?
10. Je na tom ešte hodne chýb a roboty, tak veľa zdaru.

3/10
S pozdravom TRIX
Railbot
Profil
Timy: jej, diky za upozorneni. Podival jsem se na to a bylo tam vic chyb, validator se moh urvat. Takze diky, uz je to napraveno.

mat: omlouvam se
Mára
Profil
mat

taky se omlouvam, ale musel sem to dodat...
Anonymní
Profil *
Tak stráky jsou částečně opraveny..........
« 1 2 »
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0