Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Webmaster Profil * |
#1 · Zasláno: 17. 12. 2005, 02:28:28
Tak stráky jsou částečně opraveny..........
|
||
Časová prodleva: 1 měsíc
|
|||
Mistr Profil |
#2 · Zasláno: 23. 1. 2006, 11:16:08
Poznámka k češtině: v úplně prvním řádku na stránce http://michal-bures.wz.cz/web/index.php by mělo být:
Jsi jeden z 5941 lidí co jsi na mě vzpomněli. Mám pravdu, kolegyně a kolegové zběhlí v tajích jazyka mateřského, totiž českého? |
||
Časová prodleva: 3 dny
|
|||
YoSarin Profil |
#3 · Zasláno: 26. 1. 2006, 15:23:47 · Upravil/a: YoSarin
Mistře máš, máš... :-D
Jinak k těm stránkám - mě se ten "dyzajn" celkem líbí barvičky, vzhled, život, vesmír a vůbec... Ale s tou přehledností je to těžký... Menu jsem původně považoval za pozadí stránky (obě dvě menu) a o tom pozadí pod názvem stránky jsem si pro změnu myslel, že to menu je... :-/ A s tím porušováním práv WZ - chápu že vstupní stránka se občas jeví jako nutnost, ale v tomhle případě, kdy stejně máš na každé stránce dole jeden reklamní banner... Ten tam máš proč? Jestli je to nějakej sponzor, tak ok, ale jestli je to čistě z tvé vůle, asi by bylo lepší ho nahradit bannerem od wz a zrušit vstupní stránku... K obsahu se moc vyjadřovat nebudu, páč jsem to moc nečetl... ale: Některý ty chyby mi teda rvou srdce... :( Zkus ty texty dát někomu ke korektuře... chápu že ti dělá čeština problém, ale tohle je tvoje vizitka a nemusíš to křičet do světa tak hlasitě... ;) Ja a na stránce about me máš pořád obrázek for me... ;) Celkem mě pobavily věty: "Většinu času trávím na základní škole Kladno. A hned potom druhou většinu svého času věnuji ... " Jestli je to naschvál, tak je to fajn... :-D Neber to jako posmívání nebo zesměšňování prosimtě, toho jsem dalek ;) S pozdravem a přáním spousty štěstí YoSarin |
||
Časová prodleva: 17 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0