Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Sir Tom Profil |
#1 · Zasláno: 21. 10. 2015, 01:44:37
|
||
Taurus Profil |
#2 · Zasláno: 21. 10. 2015, 08:55:45
Stránky jsou pomalé.
Rád bych se dočetl, o čem jsou, ale není to nikde nahoře, až bokem pod sociálními sítěmi. Ze začátku jsem myslel, že jde o aukce. Ale ona je to asi i nějaká galerie. Mělo by se to víc rozlišovat. A napadá mě otázka, proč se vlastně tyto dvě věci na webu míchají? A zvlášť, když se to jmenuje Artsell, čekal bych jen prodej. U fotek je všude "Originál". Ale autor, důležitá položka, tam chybí. Zobrazení v detailu je pozdě. Šipka nevede k registraci, ale k prázdnému místu. Je to zvláštní. Tři ikony vůbec neodpovídají textu, navíc dvě spodní jsou podobné, přitom jde o naprosto něco jiného. Když jsem v galerii např. Kresba, nemám se jak dostat jedním kliknutím na jinou galerii. To je dost nepříjemný. Tím vlastně chybí menu webu, to jsem ještě neviděl :-) "Nejmladší, Nejstarší, Nejlevnější..." – předpokládám, že je to filtr, ale nikde to tam není uvedené nebo nějak ukázané. Jen to tipuju. Když se některé hodně zvláštní nedostatky upraví, bude to celkem pěknej web. Ale asi jsem nepopsal vše... |
||
mimochodec Profil |
#3 · Zasláno: 21. 10. 2015, 09:07:16
- úvodní stránka má 40 MB. To je přes všechny myslitelné meze. Na úvodní stránce je v těch dvou masonry celkem asi 140 obrázků, fyzicky nepozmenšovaných. Některý má 300 kB, některý 1,5 MB. Ten web to totálně zabíjí.
- nefunguje filtr obrázků - z rozkliknutého obrázku se zpátky na úvod dostanu jak? - chápu, že to logo chce provokovat, ale lámal bych jinak. Připadá mi to, žes vzal nějakou šablonu a moc práce jsi tomu nevěnoval. Vypadá to docela dobře, až na to logo a pár drobností, ale 40 MB prostě nepřekousnu. |
||
Časová prodleva: 9 let
|
0