Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
martanius Profil |
#1 · Zasláno: 5. 12. 2015, 15:18:08
Zdravím. Před nějakou dobou jsem začal dělat na svém webu o mých oblíbených hrách. Když si vezmu to kolik tam toho chci ještě udělat do finální verze a kolik toho mám, tak web je dokončen tak z 1% :D
PS: Pod záhlavím můžete vidět, že se ikonky her (což jsou takové sekce webu, kde si vybíráte hru - je tam GTA SA, GTA IV, GTA V, Mafia, Mafia 2 a FS14 a jsou jakoby useknuté. Přitom když se na to dívám ve stejném prohlížeči (chrome) na lokálním disku, tak je to ok. ![]() Nevím proč to po nahrání na ten webzdarma takhle blbne. Používám iframe na vložení něčeho, co chci mít na skoro všech stránkách, ale v budoucnu to budu upravovat, tak abych to upravil jen jednou a projevilo se to všude. Toho se týká to menu pod záhlavím a menu vedle stránky. Zatím mám rozdělané je gta sa a na další hry jsem zatím ani moc nesáhl (proto sekce v menu u těch her odkazují na gta sa), jsou tam udělané jen záhlaví a pozadí a barvy, které možná ještě nějak upravím nebo ne. Mám hotovo zatím 5 rubrik od shora menu. Namísto těch ssssssssssssssss, které tam vidíte tak dám facebook like, sdílej (nahoře) a fb komenty (dole). Zatím asi žádná sláva, ale později to snad nějak dodělám :) Používejte tuto adresu, jelikož index.html tam ještě nemám : Web: www.webotest.nazory.cz/gtasa/ohre.html |
||
anonymníí Profil * |
#2 · Zasláno: 5. 12. 2015, 15:38:58
martanius:
„jsou jakoby useknuté.“ To proto, že wz vkládá do každé stránky (tedy i té vkládané iframem) reklamu. Ta ti posouvá celý obsah o nějakou část dolů a to useknuté, co vidíš, že horní hrana jednotlivých obrázků. Zbytek jich je pod obsahem. |
||
Tomáš123 Profil |
#3 · Zasláno: 5. 12. 2015, 15:41:30
martanius:
Neviem čo mám k tomu povedať. Tabuľkový layout, inline CSS zápisy, <iframy> , ani náznak sémantiky (<big style="color: white;"><big><big><big>Postavy</big></big></big></big><br> ), nezaujímavý vzhľad, nedokončený obsah...
|
||
martanius Profil |
#4 · Zasláno: 5. 12. 2015, 18:11:07
anonymníí: Díky za info :) Už jsem se lekl.
Asi nemělo moc smysl sem dávat web v takto ranné fázy vývoje, ale alespoň jsem se něco dozvěděl, díky :) |
||
anonymníí Profil * |
#5 · Zasláno: 7. 12. 2015, 14:31:26
martanius:
Ještě bych doplnil, že si s tímto obsahem dost zahráváš. Loga jednotlivých her (a možná i další prvky, jako např. obal té hry) jsou jistě chráněna autorským zákonem a jsem si jist, že nemáš svolení vlastníka těchto práv je užívat na svém webu, jakkoliv nevýznamném a nenavštěvovaném. Doporučuji psát o jiném obsahu, nebo alespoň nekrást. |
||
Časová prodleva: 10 let
|
0