Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Graffjam Profil |
#1 · Zasláno: 7. 3. 2016, 20:33:36
Ahoj,
prosím o kritiku eshopu www.nemeckyeshop.cz . Prodáváme kvalitní německé zboží. Eshop mám od shoptetu, přičemž šablonu jsem si graficky upravoval sám. Budu rád za jakoukoliv radu či připomínku. Díky |
||
lionel messi Profil |
#2 · Zasláno: 7. 3. 2016, 21:05:13
Graffjam:
1. Dlhšia doba načítania stránky nepríjemne prekvapila, no ešte sa dá uniesť. 2. Zvýšil by som riadkovanie textov. 3. Osobne nie som fanúšikom chatovacích okienok/lištičiek (mám na mysli box Napište nám zprávu). Pokiaľ chcem, kontaktujem druhú stranu aj sám, ak nie, nemá zmysel nútiť. Kontakt má v menu dostatočne čestnú pozíciu. 4. V sekcii Kontakt sa mi nepáči oddelenie údajov od formulára, nevidím dôvod nezobraziť ich na jednej stránke, zbytočné kliknutie zdržuje. 5. V menu by sa mohla zvýrazňovať aktuálna položka. 6. Zbytočne zobrazíte zákazníkovi, ktorý si chce objednať 10 miliónov balení Nutelly, že si môže objednať najviac 9 999 999 kusov, keď vzápätí si ich chce objednať len 100 a zistí, že na sklade je najviac päť. 7. Kliknutie na hodnotenie produktu (zmažte prosím moju 1* z kilogramovej Nutelly, zle to vyzerá) spôsobí opätovné načítanie stránky. Zvážil by som použitie AJAX-u. 8. Zarazilo ma, že pri vybavovaní objednávky nikto nevyžadoval môj súhlas s obchodnými podmienkami. |
||
noko Profil |
#3 · Zasláno: 7. 3. 2016, 23:02:29
Graffjam:
Celkem se mi to líbí, ale: 1) ikona by byla lepší s transparentím pozadím 2) web se dlouho načítá |
||
Xanomes Profil |
#4 · Zasláno: 8. 3. 2016, 21:57:33
Graffjam:
Spíše obecné poznámky, jinak nelze webu příliš co vytknout nebo se o tom zmínili předchozí diskutující: 1. Chatovací okénko nelze zavřít a tak krásně zakrývá nápis Vytvořil Shoptet. Nebude jim to vadit? 2. Mám pocit, že to, čemu v patičce říkáte dotazník je anketa. 3. Proč je v patičce odkaz Jak nakupovat, který vede na prázdnou stránku? 4. Menu není vlevo na rozdíl od ostatního ohraničeno - obrázek. 5. Za viz se nepíše tečka, protože to je rozkazovací způsob slovesa vidět - odkaz na chybu v popisu produktu. |
||
Časová prodleva: 3 dny
|
|||
Graffjam Profil |
#5 · Zasláno: 11. 3. 2016, 13:14:00
Strašně moc děkuji za věcnou kritiku.
|
||
Časová prodleva: 7 let
|
0