Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
janky Profil |
#1 · Zasláno: 22. 3. 2016, 15:07:36
dobrý den, zajímal by mě názor a co změnit na webu www.proevo.cz
|
||
lionel messi Profil |
#2 · Zasláno: 22. 3. 2016, 15:22:16
janky:
1. Obrázkové pozadie sa na môj vkus pridlho načítava. 2. Stránka nemá nastavený titulok, z hľadiska SEO je to pritom jeden z jej kľúčových prvkov. 3. Vyhľadávanie presuň nad Shoutbox. 4. Pokiaľ máš zaoblený web border-radiusmi, pôsobí niekoľko hranatých prvkov (napr. formulárové políčka a tlačidlá) ako päsť na oko. 5. Zvýšil by som riadkovanie textu. 6. Checkbox v registračnom formulári by mohol mať nastavený label. |
||
janky Profil |
#3 · Zasláno: 22. 3. 2016, 19:08:00
Děkuji za odpověď.
1. jak prosím změnim rychlost načítání ? 2. titulek sem nastavil, jen nevím jestli je "dost dobrý" 4. vše zaobleno 6. checkbox bohužel neupravím v css. |
||
lionel messi Profil |
#4 · Zasláno: 22. 3. 2016, 19:18:25
janky:
„1. jak prosím změnim rychlost načítání ?“ Hlavný problém je obrázok na pozadí s veľkosťou takmer 2 MB. Skús zmenšiť jeho rozmer (fyzicky obrázka, nie pozadia na stránke). „2. titulek sem nastavil, jen nevím jestli je "dost dobrý"“ Podľa mňa v poriadku, až na to, že každá stránka má navlas rovnaký titulok, čo je takmer rovnaká chyba, ako nemať žiadny. „6. checkbox bohužel neupravím v css.“ Trochu sme sa zrejme nepochopili, label je HTML element a ten v CSS naštýluješ. Mimochodom, aj v CSS sa dajú s checkboxmi robiť rôzne kúzla, len treba poznať ich podporu/úskalia a hlavne to neprehnať. |
||
Časová prodleva: 9 let
|
0