Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
morca Profil |
#1 · Zasláno: 4. 4. 2016, 11:06:21 · Upravil/a: Moderátor (editace znemožněna) 10. 4. 2016, 19:33:41
Dobrý den,
mám eshop s cyklistickým a fitness zbožím www.bikeboss.cz, chtěl jsem Vás poprosit o hodnocení. Moc děkuju Moderátor Davex: V titulku „názor na eshop“ chyběl název či adresa webu.
|
||
jujklu Profil |
#2 · Zasláno: 4. 4. 2016, 16:15:58
Hezké, jen:
1.) Před otazníkem se mezera nepíše! 2.) Nadpisy se většinou píší s velkým písmenem. |
||
Časová prodleva: 6 dní
|
|||
Mistr Profil |
#3 · Zasláno: 10. 4. 2016, 16:59:23
morca:
(1) Nefunguje odkaz na titulní stránku - při klepnutí na logo BIKEBOSS. (2) Zkratka naší měny se píše s velkým počátečním písmenem a mezerou těsně před ním. Chybně je tedy popisek pod prostředním obrázkem ![]() (3) Není jasné, co znamenají ty velké symboly vedle košíku ve stránce Nákupní košík. (4) Mezery se píší jinak, než zápisem
|
||
davidfronek Profil |
#4 · Zasláno: 10. 4. 2016, 19:13:21
Mistr:
„(3) Není jasné, co znamenají ty velké symboly vedle košíku ve stránce Nákupní košík.“ Já myslím, že to jasné je, tedy, jestli myslíš ty čísla v kroužku a "fajfku" - kroky v nákupním procesu před dokončením objednávky? :-) Jinak mi přijde zmatená hlavička, není "klikací" (nevrátí na úvodní stránku). Jinak je to nejspíš šablona, takže moc úprav tam asi nebude možných... |
||
morca Profil |
#5 · Zasláno: 10. 4. 2016, 21:59:28
díky moc všem, hlavičku jsem dal klikací, tu měnu upravím. Ty velké symboly .., přesně jak píše davidfronek, ukazují stav v jakém se při objednávce uživatel nachází.
|
||
Taurus Profil |
#6 · Zasláno: 11. 4. 2016, 09:32:50
Doporučoval bych přečíst Steva Kruga nebo něco o použitelnosti. Ty symboly uživateli řeknou stejnou informaci, jako ve Windows "chyba x33333330edc22" nebo na webu "ouha, chyba 404". Přitom to jde tak jednoduše spravit. K čemu je uživateli "krok 1" a "krok 2"? Buď tam nedávej nic (což zvyšuje frustraci uživatelů, protože nevědí, že budou muset zase klikat...) nebo čísla s popisky.
Podobný je odkaz "užitečné informace". Pro každého člověka je užitečné něco jiného. Pro někoho kontakt, články, informace o dodání. Byl bych konkrétnější. Poladil bych i češtinu, jeden z příkladů: "Společnosti BIKEBOSS, neposkytujeme službu osobní odběr." Mistr psal správně o měně, ještě navíc u košíku je zase jiný styl: "CZK". Hmm... Když vlezu na katalog zboží, vidím jen filtr a nic víc. To mi nepřijde moc přívětivé. Zas musím klikat, cosi nastavovat. Navíc dobrý obchodník by tam podstrčil něco nejprodávanějšího nebo nového... V patičce je nadpis "Další informace" a pod tím pět odkazů. To samé je v levém menu, ale s jiným nadpisem. Buď konzistentnější. Vpravo je pak "partneri". Design je dost slabý, stejně tak práce s prostorem a detaily. Např. proč je produkt v obdélníku napláclý nahoru a dole je pod cenou spousta prázdného místa? Považuju to bohužel za dost nedotaženou práci. |
||
Mistr Profil |
#7 · Zasláno: 12. 4. 2016, 00:56:01
davidfronek:
„Já myslím, že to jasné je, tedy, jestli myslíš ty čísla v kroužku a "fajfku" - kroky v nákupním procesu před dokončením objednávky? :-)“ Ano, dá se to odvodit, nicméně na první pohled to není jasné, není to intuitivní. Na jednotlivé body toho objednávkového cyklu - když se chci vrátit - nelze klepnout. Další problém: v nákupním košíku klepnu na tlačítko Dokončit objednávku. Pokusím se coby soukromá osoba odeslat formulář. Nejprve jsem vyzván ke vložení mailu. Vložím ji a dám Pokračovat. Následně jsem - úplně jiným grafickým způsobem (!) - vyzván k doplnění jména, příjmení a dalších údajů. Proč to není najednou? Něco z toho tady již zmiňoval kolega Taurus. A souhlasím i s jeho hodnocením - přijde mi to takové nedotažené... |
||
Časová prodleva: 9 let
|
0