Autor Zpráva
Wolfer
Profil *
Co říkáte na moji stránku?? já se html učím asi půl roku a je mi 14 takže to není zrovna ideální ale zajímal by mě váš názor....?
igamenir
Nějak se ti porouchal odkaz, takže pro ostatní:
http://nfs-mw.wz.cz/

1) Pohybující se věci se mi osobně moc nelíbí, což zahrnuje hvězdičky, uvítací text i odkazy
2) To že vyskakujou nějaké popupy ještě přežiju, protože mi je opera blokuje, ale stejně nevím, co na nich bylo. To horší je, že se tvoje stránky po načtení vnucujou jako aktivní - to vážně nesnášim!
3) Novinkám dej trochu padding, aby se tak nelepily na čáry
4) Když se načte do rámu nová stránka, tak skoč na začátek rámu. také bys mohl zvětšovat rám podle obsahu, pokud je toho víc - ten další scrollbar totiž rozčiluje.
5) U některých článků zlobí čeština, jinde zase chybí háčky nad písmeny.
6) Proč jsou v Blacklistu jenom 4 z 15?
7) Cheaty se nečekaně otevřou do nového okna - proč?
8) U savů použij &lt;user&gt; místo <user>

Jinak ale pěkný stránky :)
Wolfer
Profil *
1) Ty hvězdičky měly být níh pro navození vánoční atmosféry
2) Těch popup se chci co nejdříve zbavit
3) Myslíš jako aby se nelepili tak na okraj?
4) Tohle já právě neumim- to aby to skočilo na začátek rámu, napsal by jsi sem pls tag? A ten delší scrollbar taky nevim jak se ho zbavit, já to mám totiž jako jednu stránku s iframem do kterého se vše načítá a nevím jak udělat aby se iframe prodlužoval podle obsahu
5) Tu češtinu postupně doplnuji
6) Protože jesm o ostatních neměl informace když hra ještě nevyšla
7) No kvůli tomu scrollbaru :)
8) Co?? kde?? Jo už to vidim a já že mi ta cesta přišla nějaká divná
A ten odkaz se mi porouchal kvůli tomu že sem za koncem adresy nechal omylem mezeru.

Jinak díky za upozornění :)))
igamenir
4) To se skočením nahoru byl jenom nápad - jak to vyřešit nevím.
Zvětšení rámu se dělá takhle:
document.getElementById('VlozenyRamec').style.height = frames.VlozenyRamec.document.body.scrollHeight+45;
Nejlepší to bude asi v OnLoad rámce.
Wolfer
Profil *
igamenir: Wow díky, já myslel že tohle ani nejde, ale já javascript neumim kazdopadne dik!
Wolfer
Profil *
Hm ale stejně mi to nefunguje. Zapsal jsem to tam takhle:

<iframe id="VlozenyRamec" onload="document.getElementById('VlozenyRamec').style.height = .docframes.VlozenyRamec.document.body.scrollHeight+45;" src="news.html" name="main"
style="width: 525px; height: 1300px;" frameborder="0"></iframe>

Ale na rámec to nemá vliv.
Wolfer
Jo ne sem to nejak blbe zkopiroval ted sem to tam dal spravne ale stejne to nefunguje :(
igamenir
První část (getElementById) pracuje s id, ale druhá (frames) pracuje s name, takže buďto změň name rámu, nebo ten skript.
Wolfer
Jo už mi to jde ale jen v exploreru a navíc když načtu kratší stránku tak se to prodloužení nevrátí do původního stavu...no radši jsem to tam zatím nedával, stejně se to prodlužuje jen v sekci soundtrack...
Wolfer
igamenir: Hele já se v jaascriptu fakt moc nevyznám, ale nevíš jak by se dalo udělat aby se ta tabulka ve které ten iframe je prodlužovala stejně jako ten iframe?
SpOoNeR
Profil *
OT příspěvek odstraněn moderátorem.
tpikalek
Profil *
Trochu bych zmenšil obrázky. Mám pomalý připojení, takže vím, co je to čekat než se načtou...
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0