Autor Zpráva
Thomas Orlita
Profil
Ahoj,
prosím o názor/kritiku na stránku StreetViewDownload.eu.
Jde o jednoduchou stránku, kde lze ze Street View panorama „vyexportovat“ statický obrázek.
Budu rád za jakékoli připomínky, je mi 13 a je to jedna z mých prvních stránek...

Díky
pcmanik
Profil
Thomas Orlita:
1. Bolo by fajn tú stranku prerobiť aby menej plytvala miestom, než sa dostanem na samotné street view tak musím scrollovať. Samotný footer je napríklad cez polku obrazovky pri rozlíšení 1920*1080.
2. Presuň si všetky skripty pred </body> aby zbytočne nezdržiavali načítavanie stránky.
3. Vypni si tie vypisovania do konzoly...
4. Z akého dôvodu používaš smartlook? Len čo to spomaluje stránku a na tomto webe to ani nemá nijaký význam.
5. Ak nastavuješ display: none, visibility: hidden už nieje potrebné.
6. Vyhni sa používaniu inline CSS zápisov v kóde. Presuň všetko do CSS.
7. Overil si si autorské práva? Teda či môžes takéto screenshoty robiť?
8. Bolo by fajn podľa IP adresy užívateľa, prípadne sa ho priamo spýtať na polohu cez Geolocation API nastaviť mapu, resp. street view na jeho približnú adresu, aspoň mesto.
9. Stránka by sa dala značne zjednodušiť, ak by si údaje z footeru presunul do hlavičky a hlavičku mal povedzme 10% výšky webu a ostatných 90% mal samotné streetview, užívateľ by teda nemusel vôbec scrollovať.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0