Autor Zpráva
danny98
Profil
Ahoj všem, mohl bych prosím vědět váš názor zatím jen na vzhled webu? Později hodlám koupit .eu doménu
-Nebudu tam teď sypat data, protože mi na hostingu jede ještě wordpress a hosting není neomezený.
-Šablona možná nepojede na IE<10. To teď řešit nebudu, nevím zda zakázat přístup nebo to udělat přes jinou šablonu.
-Čeština a němčina není zatím plně přeložena.
-blog bude asi umístěn na subdoméně(stejně jako FAQ), proto odkazy na pomoc a blog nefungují

Zítra nebo v průběhu týdne se pokusím udělat testovací stránku details.php a tam vložím věci co mi poradil Keeehi(Přepínání mezi facebook a vk komentáři a page id u vk pluginy)
Rozdíly od původních verzí:
*Změna vzhledu
*Do nastavení přibyla funkční volba země (Bude použita při výpisu na stránce search.php, aby nebyla prázdná před zadáním kritérií)
*Po změně lokálních nastavení se údaje zapíšou do cookies a jsou používány webem na jeho překlad (V původní verzi se při každé návštěvě webu musel měnit jazyk)
*Na hlavní stránce je "Shoutbox"
Zajímá mě, jestli byste se při stavu, kdyby byl web naplněný daty vrátili.
Moc vám všem děkuju za pomoc a zde je link:
yrbeta.sigiblog.tk/index.php
Fisir
Profil
Reaguji na dannyho98:
Zajímá mě, jestli byste se při stavu, kdyby byl web naplněný daty vrátili.
Tuhlentu animovanou parádu bych zavřel hned, jak bych ji otevřel. Pokaždé, když přejdu na jinou stránku, se všechen její obsah nesnesitelně dlouho animuje, což otravuje a ruší při procházení webu. Je toho moc.

1.) Ikonky sociálních sítí nejsou zarovnané s položkami v menu.
2.) Textové inputy by asi neměly mít cursor: pointer;, ale spíš text.
3.) Logo je moc blízko názvu webu.

Kód jsem nezkoumal a jinak těžko hodnotit prázdný web. Za mě nic moc.
danny98
Profil
1)animace mám teda vyhodit úplně?
2) ikony jsou tam jen teď pak je nahradím položkou login
3)tak za to je omlouvám asi menší chyba v css zapoměl jsem dopsat id.
4)logo je ve zvláštním divu jak img tak i a. <h1 id="fh5co-logo"> jinak hotovo, animace pryč, kurzor upraven, a místo ikon je tam login
Tomáš123
Profil
danny98:
nevím zda zakázat přístup nebo to udělat přes jinou šablonu
Nefunkčnosť kvôli nepodpore by bol hlavný dôvod prečo animácie vyhodiť. Nad zakázaním prístupu, kvôli vlastnej neschopnosti, nikdy ani nerozmýšľaj! Drzé, aby animácie, ktoré vo väčšine prípadov otravujú a slúžia hlavne ako dekorácia, určovali, kto môže stránku vidieť. Bez námahy podpora od IE6!

Zajímá mě, jestli byste se při stavu, kdyby byl web naplněný daty vrátili.
V tejto otázke je obsah priveľmi rozhodujúci aspekt na to, aby som si ho iba predstavoval.

1) Nešli by tie titulky spraviť bežnou formou, teda iba názov podstránky?
2) To logo mi k webu nepasuje a spomínané odsadenie stále nepribudlo.
3) Podstránka Contact je rozbitá. Počas animovania sa zobrazuje dvojica posuvníkov a menu animuje všetky animovateľné vlastnosti (šírku, výšku, farbu, atď.).
4) Tie animácie strácajú zmysel, keď obsah najprv blikne a po sekunde zmizne a elegantne pripláva. Ja som za úplné vyhodenie.
5) <select>y majú jednu vlastnú šípku a jednu tvoju...
6) Bublina o potvrdení licencie je zbytočná. Prečo ju vôbec vypisuješ? Kto nesúhlasí, nepokračuje. Nie je ani klikateľná, takže po príchode neviem, čo máš na mysli.

Stránka sa mi nepáči.
danny98
Profil
2)odsazení loga 10px
4)Animace už není
pcmanik
Profil
danny98:
1: Aký máš dôvod používať vlastný scrollbar? Na OS X je štandartne scrollbar skrytý no ten tvoj je vidieť stále a nie je ani nijako atraktívny. (Update: Robí to len v Safari, v Mozille sa použije systémový posuvník). Scrollbar sa v Chrome na stránke kontakt ani nezobrazí...
2. Pri šírke okna od 770 do 1000px máš to menu rozbité, resp. odskočí pod logo.
3. Logá služieb v pätičke by bolo fajn pri hoveri ofarbovať ich reálnou farbou.
4. Na stránke je až príliš prázdneho miesta. Aby som kvoli jednej vete musel scrollovať, to nieje moc dobré.

A ak chceš hodnotiť svoj web, tak najprv by bolo fajn, ho naplniť údajmi, ty nám tu v podstate prezentuješ šablónu ktorá má prázdne stránky.
danny98
Profil
Jak jsem psal nahoře, teď si to dovolit nemůžu, zkoušel jsem to naplnit daty a hosting mi spadnul(protože tam běží ještě wordpress a databáze wp)
danny98
Profil
Můžete se prosím vyjádřit k této verzi. Se vzhledem se moc nehnulo, především teď makám na login a user systému. Pro překlad stačí najet na local parameters a tam musíte zadat jak zemi tak jazyk, jinak vás to nepustí, je to řešené kvůli vyhledávání stanic.
Na details.php hledám jiný přehrávač.
radiodb.tk


pcmanik:
2)Loga v tom hoveru budu řešit v posledních kosmetických úpravách, protože tam stejně ještě chybí vk.
3)Menu bylo nahrazeno hamburgerem do šířky 1200px. Menu se již nerozpadá
4)Bude řešena tlačítky jako je to u details.php a nad nimi bude časem reklama až web dopíšu.
danny98
Profil
Mohl bych vás poprosit o aktuálnější názor na web: hodně jsem toho změnil.
Ještě nefunguje uživatelský stránky (pokouším se na nich dělat).
link zde: radiodb.tk
pcmanik
Profil
danny98:
Aj som ti chcel písať recenziu znovu, ale to množstvo grafických bugov a prázdneho miesta ma od toho odrádza.
Aký maš dôvod k tomu nahrádzať systémové prvky vlastnými? Posuvníky, selectmenu...
danny98
Profil
Posuvníky byly už v šabloně snažil jsem se to maximálně předělat, systémový selecty jsou podle mě nic moc.
pcmanik
Profil
danny98:
Už vieš prečo niesu vlastné prvky dobré?


Posuvník sa mi nedarí uplne dobre zachytiť, ale snaď to bude dostatočné (Vpravo je systémový). Tá tvoja napodobenina sa napríklad ani neskrýva. A neviem prečo by som sa mal pozerať na posuvník keď nemusím.
danny98
Profil
No a na čem jsi to prohlížel?
pcmanik
Profil
danny98:
Posledne verzie Chrome a Safari na OS X, taktiež v Mozille je to čudné, aj keď inak.

Keď klikneš a podržíš logo, tiež sa stane nepekný bug.
danny98
Profil
takto vypadá web na yandex browser (Версия 16.6.1.30165) založen na nejnovějším chromiu. OSX teď používat nemůžu, protože mi blbne grafika.
Tomáš123
Profil
danny98:
systémový selecty jsou podle mě nic moc
Aspoň spoľahlivo fungujú v drvivej väčšine prehliadačov. Nemôžeš predsa optimalizovať iba pre Yandex...
danny98
Profil
Tomáš123:
Nemôžeš predsa optimalizovať iba pre Yandex...
já vím, ale yandex, opera a IE tenhle problém se scrollbary a selecty nemají, ani firefox na linuxu ne očividně je to chyba jen OSX.

pcmanik:
Keď klikneš a podržíš logo, tiež sa stane nepekný bug.
Vím, toto se snažím upravit delší dobu. Je to jen problém stránek index.php a login.php, žádná jiná toto nedělá.
Martin2
Profil *
danny98:
Používáš středoevropské znaky, ale font (Source Sans Pro) máš nalinkovaný jen pro základní latinku, takže je tam dost nepěkná substituce.
danny98
Profil
Martin2:
pokouším se udělat něco novýho a komponovat tam to co jste mi zde vytkli.
yrbeta.sigiblog.tk/test.html
danny98
Profil
Posoudíte mi zatím tento layout? Jen jestli postupuju správnou cestou. Předem upozorňuji, že web jeden na min. rozlišení width: 1200px; a web neupravuji zatím pro IE8, ale dělám to na yandex browser(chrome), IE11 a nejnovější opera.

Zde je link: yrbeta.sigiblog.tk/test.php
pcmanik
Profil
danny98:
Buď nám ukáž grafický návrh, alebo finálnu verziu. Pripomienkovať tu každú verziu je nezmyselné, naviac keď v podstate ani nefunguje.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: