Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Akimi Keita Profil |
#1 · Zasláno: 8. 8. 2016, 08:04:12
Zdravím,
se svým společníkem jsme vytvořili inzertní server Spacecraft.cz. Máte možnost najít si práci nebo své budoucí zaměstnance z pohodlí domova a to za méně než pět minut. Fičury: Zvolte si datum zobrazení v katalogu a datum smazání bez omezení Plaťte jen za to, co potřebujete Dva typy topování, které zvýrazní vaše inzeráty Snadná komunikace se zaměstnavatelem Důmyslné vyhledávání Jednoduché, minimalistické ovládání přizpůsobené pro všechny druhy displayů Prosili bychom o kritiku webu skrz naskrz. Jakýkoli návrh na zlepšení přijde vhod. Samozřejmě nejdůležitější jsou asi bugy, které by potřebovali opravit. Zkrátka cokoliv vás napadne, napište prosím. :) Předem děkujeme za reakce, tým Spacecraft (spacecraft.cz) |
||
Davex Profil |
Přijde mi to nějaké nedodělané.
1) Na desktopu je schované menu, které se nerozbaluje. 2) Pokud okno rozšířím nad asi 1000px, tak se menu objeví, ale je vidět jenom jeho začátek a na zbytek se nedá posouvat. 3) Nikde nevidím uvedeného provozovatele webu. 4) Chybí podmínky používání a prohlášení o ochraně osobních údajů. 5) Pokus o registraci skončil nějakou anglickou chybou. ![]() A kromě toho Pravidla kategorie Názor na stránku » 3. Chcete-li hodnocení stránky přístupné jen po registraci, poskytněte testovací přihlašovací údaje, pod nimiž se lze na stránky přihlásit. |
||
Akimi Keita Profil |
#3 · Zasláno: 8. 8. 2016, 21:48:22
Za tu pětku díky, upravoval jsem přihlašování a vytvořil jsem bug, kterýho jsem si nevšiml. Celá aplikace ještě není vydaná, proto ti nejspíš přijde nedodělaná. Na čtyřce stále pracujeme. Co se týče jedničky a dvojky, mohl bys mi prosím poslat screenshot? Nedaří se mi vyvolat chybu, o které mluvíš.
|
||
Davex Profil |
#4 · Zasláno: 8. 8. 2016, 22:28:40
|
||
Časová prodleva: 7 let
|
0