Autor Zpráva
PetrC
Zdravím,
poprosil bych o názor na stránky www.svatebni-saty-spolecenske-plesove.cz.

Stránky jsme nedělali, ale aktuálně se o ně staráme. Jde zřejmě o nějakou šablonu, snažím se majitelce nějak sdělit, že z hlediska designu by se dalo na svatební šaty atd. udělat určitě něco o dost hezčího, ale nějak mi nevěří :-)

Tak zda na to máte názor obdobný nebo ne.

Díky Petr
Taurus
Doporučuju jí otevřít oči jednoduchostí a elegancí viz např.:

www.prsteny.cz/snubni-prsteny-zlute-a-bile-zlato-palladium
www.bisaku.cz/*
www.bhldn.com/bride-beach-wedding-honeymoon/?cm_sp=TOPNAV-_-BEACH-_-LANDING
www.allurebridals.com/category/women (není žádný zázrak, ale přehledné a fajn)

To co tam je má velké nedostatky nejen ve vzhledu, ale také v češtině, obsahu i přehlednosti. Nemluvě o dost nevhodné doméně.

Nepřehledné aktuality, horní menu, nerozumné nadužívání a používání klíčových slov, odfláknutá patička, nepřeložené prvky webu do češtiny.

Když vlezu např. do www.svatebni-saty-spolecenske-plesove.cz/saty/svatebni-saty, tak po pár přejetí myší po miniaturách dostávám epileptický záchvat. Bohužel styl podání popisu miniatur "SVATEBNÍ ŠATY R – 1448" mi připomíná, jako bych vybíral motor do auta.

Na www.svatebni-saty-spolecenske-plesove.cz/saty/vyprodej-svatebnich-doplnku se pro změnu třepe patička.

Přijde mi to, jakoby někdo chtěl vytvořit pololuxusní nádech stránek, ale pak ho napadlo, že vlastně raději kope hlínu na zahradě.

*Tady pozor, zobrazení miniatur produktů je na hraně. Tím myslím, že ano, produkty je třeba zobrazovat nafocené/vyobrazené v co nejhezčí podobě, ale tady už je vzdálenost mezi reálem a grafikou značně na hraně.
pcmanik
PetrC:
Tak čo sa týka designu nič moc. Ale tie texty to je katastrofa. Určite ich písal nejaky SEO odborník... To by mal byť hlavný bod prerábky.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0