Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
PetrC Profil |
#1 · Zasláno: 25. 8. 2016, 10:58:20
Zdravím,
poprosil bych o názor na stránky www.svatebni-saty-spolecenske-plesove.cz. Stránky jsme nedělali, ale aktuálně se o ně staráme. Jde zřejmě o nějakou šablonu, snažím se majitelce nějak sdělit, že z hlediska designu by se dalo na svatební šaty atd. udělat určitě něco o dost hezčího, ale nějak mi nevěří :-) Tak zda na to máte názor obdobný nebo ne. Díky Petr |
||
Taurus Profil |
#2 · Zasláno: 25. 8. 2016, 11:54:08
Doporučuju jí otevřít oči jednoduchostí a elegancí viz např.:
www.prsteny.cz/snubni-prsteny-zlute-a-bile-zlato-palladium www.bisaku.cz/* www.bhldn.com/bride-beach-wedding-honeymoon/?cm_sp=TOPNAV-_-BEACH-_-LANDING www.allurebridals.com/category/women (není žádný zázrak, ale přehledné a fajn) To co tam je má velké nedostatky nejen ve vzhledu, ale také v češtině, obsahu i přehlednosti. Nemluvě o dost nevhodné doméně. Nepřehledné aktuality, horní menu, nerozumné nadužívání a používání klíčových slov, odfláknutá patička, nepřeložené prvky webu do češtiny. Když vlezu např. do www.svatebni-saty-spolecenske-plesove.cz/saty/svatebni-saty, tak po pár přejetí myší po miniaturách dostávám epileptický záchvat. Bohužel styl podání popisu miniatur "SVATEBNÍ ŠATY R – 1448" mi připomíná, jako bych vybíral motor do auta. Na www.svatebni-saty-spolecenske-plesove.cz/saty/vyprodej-svatebnich-doplnku se pro změnu třepe patička. Přijde mi to, jakoby někdo chtěl vytvořit pololuxusní nádech stránek, ale pak ho napadlo, že vlastně raději kope hlínu na zahradě. *Tady pozor, zobrazení miniatur produktů je na hraně. Tím myslím, že ano, produkty je třeba zobrazovat nafocené/vyobrazené v co nejhezčí podobě, ale tady už je vzdálenost mezi reálem a grafikou značně na hraně. |
||
pcmanik Profil |
#3 · Zasláno: 25. 8. 2016, 11:54:17
PetrC:
Tak čo sa týka designu nič moc. Ale tie texty to je katastrofa. Určite ich písal nejaky SEO odborník... To by mal byť hlavný bod prerábky. |
||
Časová prodleva: 9 let
|
0