Autor Zpráva
MilanKarkulka
Profil
Web momentálně běží na adrese www.srovnavacpujcek.cz/srovnani . Kliknutím na zelená tlačítka "více" se dostanete na podstránku.

//Šedý čtverec v hlavičce je zamýšlená reklama (nechci ale na návštěvnících DJPW vydělávat :)).
TomášK.
Profil *
Filtry jako mám pravidelný příjem (zaměstnání, MD, důchod, brigádu...) lze odškrtnout, ale po odškrtnutí je nedokážu zaškrtnout - po kliknutí na odškrtnutý filter se nic nestane.
MilanKarkulka
Profil
TomášK.:
Ano, pokud to chceš změnit, tak musíš zmáčknout tlačítko RESET. Prozatím... .

Ono je jednoduché z tabulky odstranit všechny půjčky vyžadující příjem. Ale tento postup nefunguje obráceně. :) Pokud bych opět zviditelnil všechny půjčky vyžadující příjem, tak by to mohlo kolidovat s jinými navolenými parametry ve filtru... .

Je to prozatím zkušební filtr, pokud se osvědčí, tak se vylepší.
Taurus
Profil
Jenže z hlediska UI a použitelnosti se to chová prostě špatně. Je to dle mého základní hrubka typu podtržení slova, které není odkazem. Určité věci se zkrátka nedělají.

Z hlediska designu to vypadá pěkně, přehledně.

Logo - jak jste dospěli zrovna k takovému? Vypadá zdánlivě jak tlačítko play. Text vedle loga má široky letterspacing.

Nechápu použití dané favicony. Dodržoval bych optickou mřížku a zarovnával texty stejně. Např. h1 a h2 je zleva různě odsazený. Text pod tabulkou se špatně čte, při rozlišení 1920 px na šířku by měl mít layout užší řádky.

Když vlezu na index webu, vidím jiný design. Mám chápat, že se tam překlene nový design z hodnocené stránky?

V h1 nevidím důvod pro velká písmena uprostřed věty. Nadpis pod logem má špatně procenta. Doporučuju nastudovat www.liteera.cz/slovnik.
Chamurappi
Profil
Reaguji na MilanaKarkulku:
Proč je tam ta animace při změně filtru? Ono se filtruje z něčeho, co ve stránce není načtené, že se předstírá, že to trvá nějakou dobu?

Ono je jednoduché z tabulky odstranit všechny půjčky vyžadující příjem.
Můžeš je přeci skrývat, nemusíš je úplně odstraňovat.

neaktivInput.setAttribute("disabled", "true");
Proč tak složitě? Krom toho hodnotou atributu disabled je disabled. Hodnotou vlastnosti disabled je true/false, takže můžeš napsat jednoduše neaktivInput.disabled = true a nesahat na atributy.

Srovnání půjček, které funguje na 100%.
Funguje na stoprocentně? Jestli chceš říct, že funguje na sto procent, chybí ti tam mezera mezi číslem a jednotkou.


Reaguji na Taura:
Text vedle loga má široky letterspacing.
A hlavně divný kerning, mezery kolem druhého V jsou širší, než by bylo vhodné.
MilanKarkulka
Profil
1. Dokončit filtr, aby šel znovu zatrhnout
2. Letterspacing textu v logu
3. Výstižnější logo
4. Nová Favicon
5. Zarovnat odsazení nadpisů
6. neaktivInput.disabled = true

Děkuji.

Velká písmena uprostřed věty - jedná se spíše o optický efekt. Je to současně title stránky, takže bude zobrazen v SERPu aj.

Ano, index webu je starý web. Který bude nahrazený tímto novým.

Proč je tam ta animace při změně filtru? Potvrzení, že se něco skutečně stalo. Aby bylo jasné, že změna v tabulce již proběhla (pokud proběhne například někde mimo obrazovku a není to zřejmé).
MilanKarkulka
Profil
Vše jsem víceméně dokončil. Včetně kritizovaného filtru, který už jde zatrhnout. A nahradil jsem starý web novým.

Jen s tím logem se toho moc dělá nedá. Je na něj použit nějaký obskurní font, který má takovýto letter spacing. Jde o Segoe UI, defaultní systémový font od Microsoftu.... . Nevím, proč je na to použit.
MilanKarkulka
Profil
Velmi mnoho změn. Pokud si někdo pamatuje původní verzi, velmi ocením momentální názor. Již běží na hlavní stránce www.srovnavacpujcek.cz/

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0