Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Filip Vlkanova Profil |
Ahoj,
není tomu tak dávno co jsme vypustili novou moderní databázi her (CSHDD) a jelikož do toho zatím moc nešlapeme a spíše získáváme co nejvíce informací a poznatků, tak by nás zajímal i váš názor. Zejména nám jde o UX a SEO. Tak, abychom předešli zbytečným failům, než začneme s větší propagací a tak podobně. Už teď evidujeme hodně zajímavé statistiky a dostáváme pozitivní ohlasy, určitě by se nám ale hodil názor odbornější veřejnosti ;) Díky moc, Filip |
||
Jan Rippl Profil |
#2 · Zasláno: 28. 5. 2017, 09:17:50
Myslím že na Vás budu odkazovat. Ani jsem netušil, že pod Linuxem běží tolika komerčních her. Stránky se načítají rychle, jsou úhledné, účelné, chybí mi kategorie her pro dospělé a možná by nebylo od věci přidat i sekci pro nástroje na tvorbu addonů (herní engieny, modelovací programy apod.). Také bychzmínil že ve výběru kategorií je Linux a SteamOS. SteamOS je také Linuxová distribuce. Já osobně bych to řešil spíš tak, že bych u každého titulu přidal ve výpisu položku, zda je či není dostupný ve službě Steam.
|
||
Mlocik97 Profil |
#3 · Zasláno: 28. 5. 2017, 09:36:57
Jan Rippl:
Suhlasim inak web je takmer dokonali, uz len pridam jednu chybycku - na mobile (responzivita) sa nie najlepsie zobrazuje druhe "menu" (komentare, zaujimavosti, video) tento prvok sa mi ako jediny zda nie zcela responzivny. |
||
Petr_D Profil |
#4 · Zasláno: 28. 5. 2017, 12:53:08
Pěkné, jen se mi nelíbí čárkované rámečky kolem některých elementů.
|
||
Časová prodleva: 8 let
|
0