Autor Zpráva
xxxadam577
Profil
Zdravím,
poslední dobou se zaobírám vlastním projektem, který mě prozatím naplňuje po všech stránkách :).
Hodil jsem vše na free hosting.
Homepage
Stránka s příklady

Z mého pohledu bylo cílem vytvořit jednoduchý design, který bude přehledný. Avšak cítím, že tomu stále něco chybí. Bohužel mám cit na grafiku jako když pes hraje na harfu :D.
Z tohoto důvodu bych se rád obrátil na vás odborníky :D
T-fon
Profil
Stáhni si nějakou free šablonu a uprav si jí podle svých potřeb.
shapebootstrap.net/free-templates
www.free-css.com/free-css-templates
brix.io/free-bootstrap-templates.html
Je toho všude mraky...
xxxadam577
Profil
Postavit něco na free šabloně je blbý, protože si nepřipadám jako člověk, co tomu nerozumí. Už jsem dělal spoustu webů, ale grafika není moje stránka :D
Tomášeek
Profil
xxxadam577:
Kodér/programátor nutně nemusí mít grafické cítění a talent. Ať se bude snažit sebevíc, hezký web nenakreslí.

Zkus se obrátit na někoho, kdo ti s vizuální stránkou pomůže. Tady není ani moc co doporučit, zatím tvůj web grafiku zcela postrádá. Navíc, udělat jednoduchý flat web bývá často náročnější, než udělat nějaký neflatový.
T-fon
Profil
xxxadam577:
Postavit něco na free šabloně je blbý, protože si nepřipadám jako člověk, co tomu nerozumí
Nic ve zlym, ale tady trochu sebereflexe neuškodí. Tvůj kód vypadá, jako bys použil nějaký random generátor tagů. Ty šablony by ti třeba v tomhle dost pomohly...
xxxadam577
Profil
Nic ve zlým, ale co se ti na mém kódu nelíbí? Co je na tom špatně??
Taurus
Profil
Mohl myslet třeba <div class="priklad-w50-h30"><div class="oznaceni-h30">1</div><a href="#"><div class="vysledek-h30">=</div></a><span id="mykatex30_01"></span></div>. Máš to u každého příkladu. Nebo že seznam odkazů máš sice jako li, ale místo v ul je to v divu.
xxxadam577
Profil
Bohužel se jedná o specifickou věc, protože ten příklad může být v různých velikostech (v závislosti na zlomku atd...), do spanu se to vykresluje z katexu a ten ul je formalitka :D
T-fon
Profil
Především ta hlavička je hodně divoká, JS dávej až úplně na konec před </body>. Pak např. id musí být na jedné stránce unikátní, ty ho tam máš několikrát, navigace v navigaci, 2x za sebou "clear", a spousta dalších věcí. Ale vesměs to jsou "jen formalitky".

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: