Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
SuE Profil |
#1 · Zasláno: 30. 12. 2005, 14:00:35
Nakoukněte prosím na pokusy.suewebik blog
Je to ve stadiu testování funkcí CMS, ještě pořád nemám jasno, jak udělat hlavní nadpis v hlavičce (font ) Na nadpisy je použitý Arial Narrow, tak jestli to někomu blbne, napište mi prosím. Hlavně bych potřebovala kritiku vzhledu. Ten titulní obrázek ještě vylepším (moc jsem ho zkomprimovala a zašpinila, chjo) (Odkazy v sekci Diablo vedou na současný web se starým designem - tam ani nechoďte, to předělám později, až budu mít jasno) Díky :-) |
||
RPG Profil |
#2 · Zasláno: 30. 12. 2005, 15:15:39
Waw... Diablo II... :-)
Mě se to líbí, možná kdyby jsi to trochu zůžila? Jenom jak by to vypadalo... Ty obrázky se mi líbí, sedí to k desingu. Možná Diabla (vedle nadpisu Chaos sanctuary) bych vyměnil. Texty taky zúžit, špatně se mi to čte. Kód... jakžtakž, je trochu nepřehledný a jsou tam zápisy typu <br /><br /><br /><br /> ... OT: Mám barbara na 75lvl, ale nic moc... :-) |
||
simka00 Profil |
#3 · Zasláno: 30. 12. 2005, 15:21:05
Trochu bych ztmavil odkazy, protože takhle jsou moc nevýrazné.. Také nadpis se mi zdá nepřehledný při přejetí. Jinak celkově pěkné.
|
||
tpikalek Profil * |
#4 · Zasláno: 30. 12. 2005, 20:36:12
Já bych dal jinou barvu tomu textu co je úplně dole vpravo. Když je to přez ten obrázek, tak se to nedá číst...
|
||
SuE Profil |
#5 · Zasláno: 30. 12. 2005, 21:43:10
tak jsem předělala obrázek - místo diabla je tam zlá rogue :-) a přidala jsem tam obrázkový font
S tím zúžením textu - on je to plovoucí layout, takže nejlíp se zúží zmenšením okna :-). Ale vážně: kdybych tam přidala větší okraje, tak to na 800*600 bude moc hubené. Ale trochu to asi zmenším. Na kod radši nehleďte, já su strašný patlal :-) Odkazy jsem ztmavila, dík za připomínku. Njn, to mám z toho, že to dělám na 1024 :-). Přidala jsem tam pozadí, krásné to moc není ale změna barvy fontu by nepomohla, ten obrázek je moc členitý. Možná ten text hodím spíš nahoru jako motto ... |
||
SuE Profil |
#6 · Zasláno: 31. 12. 2005, 23:00:59
hm, tak mně to nechce pustit na editaci - už jsme to přesunula na http://suewebik.net
|
||
ronnie Profil |
#7 · Zasláno: 31. 12. 2005, 23:43:15
Pěkný web, jen mi trochu vadí, že v menším rozlišení se obrázek v hlavičce přesouvá přes menu v Opeře, pokud mám otevřené záložky.
|
||
Časová prodleva: 5 dní
|
|||
Tweety00 Profil |
#8 · Zasláno: 5. 1. 2006, 23:07:50
Forbidden
You don't have permission to access /serendipity/ on this server. Apache Server at pokusy.suewebik.net Port 80 ASI TAK!! |
||
SuE Profil |
#9 · Zasláno: 5. 1. 2006, 23:31:20
tweety00 : kousek níž je info, že je to přestěhované už na normální web, nechtělo mě to pustit do změn, takže je to tady, sry :-( http://suewebik.net
|
||
Časová prodleva: 1 měsíc
|
|||
Tweety00 Profil |
#10 · Zasláno: 10. 2. 2006, 14:29:03
Aha, tak to jo!! Takže: web je pěkný barva písma ladí ale působí to na mě nějak přemrskaně. Na ůvodní stránce je (podle mě) hrozně odkazů. Chtělo by to nějak roztřídit!
|
||
Klára Profil * |
#11 · Zasláno: 10. 2. 2006, 14:51:04
Hezký, hlavně mě zaujalo, že není jedno menu vlevo a druhé vpravo, ale obě hezky pohromadě. Barvy i písmo k sobě ladí.
Možná by bylo lepší otvírat odkazy vedoucí mimo tvoje stránky do nového okna. |
||
Časová prodleva: 19 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0