Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
koudi Profil |
#1 · Zasláno: 31. 12. 2005, 11:41:03
Ahoj,
chci udělat jen takový jednoduchý stránky našeho foto kroužku. Tohle je takovej první návrh. Jak se na to díváte. (tu barevnou kombinaci sem nezvolil já) http://sweb.cz/koudi/fotoklub/ |
||
ronan Profil |
#2 · Zasláno: 31. 12. 2005, 14:48:41
Ty barvy jsou divné, zvlášť, pokud má jít o stránky fotoklubu.
|
||
fogy Profil * |
#3 · Zasláno: 31. 12. 2005, 15:01:01
cosii je to moc tmave...a strasne deprimujuce taha to oci aspon mne :-\ rozhodne zmenit zosvetlit trosku ;)
|
||
RPG Profil |
#4 · Zasláno: 31. 12. 2005, 15:12:54
Přesně bych to prohodil, k fotoklubu by se mi hodilo spíše bílé pozadí + oranžová, nebo zelená barva. Samozřejmě že s černým textem.
|
||
Jan Tinka Profil * |
#5 · Zasláno: 31. 12. 2005, 15:22:36
*testuj i v opeře
*červené orámování je moc výrazné *celkově příliš ponuré, zvolil bych "modernější" barvy *zesvětlení je opravdu třeba |
||
koudi Profil |
#6 · Zasláno: 31. 12. 2005, 15:31:31
Jak jsem již psal, ty barvy nejsou tak úplně muj nápad - souhlasím, že je to trošku divný - ještě se pokusím prosadit nějaké jiné.
Na operu sem trošku pozapoměl a koukám, že to menu mi kus uskočilo - pokusím se to odstranit. A kromě těch barev, co myslíte? Chtěl sem něco opravdu jednoduchého. |
||
Mistr Profil |
#7 · Zasláno: 1. 1. 2006, 01:23:52 · Upravil/a: Mistr
(1) Text je příliš dlouhý, jednolitý. Tohle nikdo číst nebude, nebude ho to bavit.
(2) V levém sloupečku v Novinkách si oprav slovo Krkonoše - píše se s velkým počátečním písmenem. |
||
koudi Profil |
#8 · Zasláno: 1. 1. 2006, 18:02:33
Mistr
Tohle nikdo číst nebude, nebude ho to bavit. samozřejmě, jsou to totiž samý nesmysly :) V levém sloupečku v Novinkách si oprav slovo Krkonoše - píše se s velkým počátečním písmenem. No tak jasný, psal sem to v rychlosti, jen aby tam byl nějakej text, chyby to v reálnym provozu obsahovat nebude :) |
||
Mistr Profil |
#9 · Zasláno: 1. 1. 2006, 22:23:33
koudi
Tohle nikdo číst nebude, nebude ho to bavit. samozřejmě, jsou to totiž samý nesmysly :) Já vím, že tam jsou nesmysly. Ta poznámka měla být spíš do budoucna, až tam ty nesmysly nebudou. Pak by ta má poznámka platila, myslím, zaručeně. |
||
koudi Profil |
#10 · Zasláno: 1. 1. 2006, 22:57:38
Mistr
OK, beru to. Nicméně co udělat, aby nebyl dlouhý a jednolitý? |
||
Mistr Profil |
#11 · Zasláno: 2. 1. 2006, 00:41:27
co udělat, aby nebyl dlouhý a jednolitý
Npaříklad rozčlenit odstavci, použít podnadpisy jednotlivých částí textu, oživit fotografiemi či obrázky apod. /řípadně text, pokud to lze, obecně zkrátit a provětrat vypuštěním nedůležitých pasáží. |
||
Časová prodleva: 19 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0