Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
whitwa Profil |
Zdravím velectěné pány kolegy ;),
tímto vás žádám o váš názor k weblogu na adrese http://www.whitwa.net/weblog. V první řadě bych prosil o kritiku grafického návrhu a kompozice, v neposlední čehokoliv jiného. Budu vám vděčný za podmětnou kritiku. Díky za váš čas. whitwa |
||
Filips Profil |
#2 · Zasláno: 6. 1. 2006, 17:14:41
Mě osobně se to líbí. Grafika je super (možná to logo mohlo být na výšku menší). Jinak se mi moc nelíbí jak máč to nepřehlédněte.... a pod tím je aktuální příspěvky... to je takové divné. Jedno je v tom boxu a druhé ne.
Filips |
||
Tweety00 Profil |
#3 · Zasláno: 6. 1. 2006, 17:22:14
BEZVA, grafika super, ale po 5 minutách jsem až pochopil oč tam jde a k čemu blog služí, takže v podstatě souhlasim s Filipsem! :)
|
||
Timy Profil |
#4 · Zasláno: 6. 1. 2006, 20:12:23
whitwa
No nevím, starší design se mi zdál přehlednější (ale člověk si časem zvykne), tohle je takové moc "hrr" (skvělá poznámka, já vím :-)), nemůžu si pomoci, ale ty odkazy jako Archiv a RSS mi splývají s logem. Možná by jsi si ještě trochu mohl pohrát s komentáři, zdají se mi naopak moc jednoduché, narozdíl od zbytku stránky. A hlavně - ten zadek byl prostě stylovější, promiň :-). |
||
Acci Profil |
#5 · Zasláno: 6. 1. 2006, 20:16:18
Pěkný, ale moc se mi nelíbí barva hoveru u odkazů.
|
||
*Čvachta* Profil * |
#6 · Zasláno: 6. 1. 2006, 21:03:34
Já Whitwu pochválím!
Dá se to krásně rozkoukat a je to hezky jednoduché! Pár věcí se mi tam taky nezdá, ale to jsem mu již oznámil na icq. |
||
whitwa Profil |
#7 · Zasláno: 6. 1. 2006, 21:35:57
Díky všem .. zamyslím se nad tím ;). Acci, nechtěl jsem tam strkat k hoveru bg... takto je to takové decentní a přesto přístupné.
|
||
Časová prodleva: 19 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0