Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Myfilm Profil * |
#1 · Zasláno: 12. 1. 2006, 10:06:41
|
||
roberta Profil |
#2 · Zasláno: 12. 1. 2006, 10:17:29
1. nauč sa HTML
</head> <LINK REL=STYLESHEET TYPE="text/css" HREF="text.css"> 2. prečítaj si niečo o češtine na stránkach (nezobrazujú sa znaky s diakritikou) |
||
Anonymní Profil * |
#3 · Zasláno: 12. 1. 2006, 12:48:37
Nebudu hodnotit design nebo kvalitu HTML,ale obsah - udělat takové stránky je velmi praktické a užitečné !,hned si to dám k oblíbeným,protože to se mi bude hodit ...( takovéto informace by si zasloužili ještě hezčí zpracování )
|
||
jozob Profil |
#4 · Zasláno: 12. 1. 2006, 13:08:57
Myfilm
Na takto celkovo amatérsky web by som osobne nekupoval doménu. (subjektívny názor) Niečo k HTML: - <META NAME="description" CONTENT="Zpracování a renovace (obnovení) videa, fota a audia. Úprava a vypálení na medium DVD, CD, VHS. Toèení i focení svateb, nebo jiných akcí. - Treba to uzavrieť - <META HTTP-EQUIV="Page-Enter" CONTENT="revealtrans(duration=1, transition=12)"> - Zbytočná kravina, funguje len na niektorých prehliadačoch, spomaluje načítanie stránky, najväčšia nevýhoda - stránka sa zobrazí až po načítaní celého obsahu Ďaľšie mínusy: - Nedefinovaná znaková sada - Chýba začiatočný tag <BODY> - Medzi tagom </HEAD> a <BODY> sa nič nepíše - Ako bolo už uvedené vyššie, tag <LINK> patrí do hlavičky - Tabulkový layout - Celkovo amatérsky výtvor Ostatné veci som nepozeral, najprv skús vyriešiť uvedené. A aby som nebol až taký negatívny, tak aj zopár plusov: + nápad + pekná kompozícia horného banneru A ešte jeden návrh: Do štýlov daj aj iný font ako Tahoma. Tahomu na Linuxe nemáme, daj tam ešte iné fonty (napr. Lucida a pod.), na koniec zoznamu písiem daj sans-serif (prehliadač vyberie predvolený sans-serif) |
||
jozob Profil |
#5 · Zasláno: 12. 1. 2006, 13:11:32 · Upravil/a: jozob
Ešte dodávam, na Windowsoch to môže vyznieť celkom pekne (nie tak amatérsky, ako som písal), len skús spraviť niečo s tým písmom, mne sa nastaví základné systémové písmo a to sa tam nehodí.
|
||
ronan Profil |
#6 · Zasláno: 12. 1. 2006, 13:40:33
Tohle už tu jednou bylo!
|
||
Časová prodleva: 17 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0