Autor Zpráva
Hanz
Profil
Čekám kritiku.
LINK
thingwath
Profil *
O mně se mi nevejde do té lišty s menu a pak se to zalamuje a vidím jenom 'O'.

Ty hodiny jsou naprosto kouzelná zbytečnost, okamžitě jsem je musel zničit adblockem.
Petra
Profil
Hanz
Jen taková maličkost -> je tam (sekce o mně) ... "nejrychleji mi pošlete email přez sekci POSLAT DOTAZ v pravé části webu" ... chvíli jsem nad tím teda musela přemýšlet, ale teď už jsem si skoro jistá, je to nalevo :-)

A na úvodní stránce trochu postrádám informaci, kdeže jsem se to ocitla.
habendorf
Profil
Málokdy hodnotím pravopis, ale když už tam někde máš ty přijímačky z Češtiny: "Zatím jsou zde jen hodiny ale brzy by zde měly přybýt další aplikace." - něco s tím udělej :o)

Jinak:

+ zobrazuje se to všude podobně (v Gecku a Opeře je stránka kratší, ale to nevadí, v Opeře mají ty hodiny bílé čtvercové pozadí)
- chybí doctype
- je to šíleně přestylovaný v kódu, zkus to vyházet do externího .css

Jo aha, tohohle jsem si všimnul až teď: <meta name="generator" content="Web Page Maker"> mno...

Jinak docela pěkný, střízlivý, zatím trochu prázdný, ale nějaký ten obsah asi ještě přijde.

PS: hodiny bych vyhodil pryč.
Hanz
Profil
Petra
jo vlastně jo máš pravdu.
Victorius
Profil *
nádhera! docela ti i závidím, je mi tolik co tobě pilně studuju tohle třetím rokem, ale nesahám ti ani po kolena, vážně nádhera, kloubouk dolů

ps. jak dlouho se tímhle zabýváš? v čem si dělal grafiku?
Victorius
Profil *
ale mohu-li ti radit, osdkazy na cizí weby otevírej v novém okně ;)
Petra
Profil
Hanz
Mohu-li ti radit já, odkazy na cizí weby ani žádné jiné odkazy v novém okně neotvírej ;-)
Hanz
Profil
Victorius
Není co závidět. ---> Je to děláno v Web Page Makeru (WYSIWYG editor) ---> Já dělám ve Flashi a ten web je jen dočasný (Než ho udělám ve Flashi).
thingwath
Profil *
Taky vám spojení web ve flashi zní jako kulatá krychle?
Hanz
Profil
thingwath
Proč? :))
llook
Profil
Hanz
Protože slovem "web" se obvykle myslí skupina provázaných hypertextových dokumentů, zatímco Flash je spíš grafická aplikace.
thingwath
Profil *
Je web něco, s čím se nedá pracovat jako s webem? V zásadě jediná možnost jak si zobrazit flash je jeden binární plugin pro prohlížeč (navíc jen pro linux). A taky to tak vypadá, na flash nemůžu v prohlížeči aplikovat běžné postupy pro práci s webem. Flash je na webu jak osina v zadku :-(
Hanz
Profil
llook
Tak jak tomu mám říkat?
Hanz
Profil
thingwath
S tou osinou v zatku jsi to přehnal. Flash má u některých lidí špatné jméno protože se využívá i k tvorbě mnohdy hodně otravných benerů. Ale mislím že tato technologie má velkou budoucnost. A myslím že v budoucnu bude součástí každého webu.

Jo a nepochopil jsem co myslíš tím že je jen pro linux ---> kdo ti to nakukal.
thingwath
Profil *
Hanz
No, to že je jen pro linux znamená to, že ze všech systémů které normálně používám, je jenom pro linux :-)

Flash je osina v zadku, zkuste si otevřít odkaz z flashe v nové záložce. Nejde to. Zkuste s tím dělat cokoliv jiného co děláte normálně s webem. Nejde to. O uzavřené proprietární technologii, to ani nemá cenu komentovat. Každopádně, pokud ho nemusím používat, tak mi flash nevadí.

Až bude flash součástí každého webu, tak už web nebude.
Hanz
Profil
thingwath
V něčem máš pravdu, ale nesouhlasím s tebou a už se k tomuto odmítám vyjadřovat.
thingwath
Profil *
Nikdo tě nenutí. Ale věz, že jakmile zřím 'web' celý ve flashi, tak okamžitě směruju svůj browser jinam. Ke konkurenci :-) Flash je nepohodlný, protivný a v mých očích snižuje, spíše zcela ruší, informační hodnotu webu.
Kráťa
Profil
Nejviditelnější součást webu hodiny, které mám o 24,5 cm vedle. Ještě by tam mohlo být oznámení: "Váš počítač je právě připojený k internetu."
Hanz
Profil
Kráťa
To je tím že máš malý monitor já to mám o 29,5 cm vedle. :O)))
none
Profil *
Otřesná stránka je tam uplně prázdno .
Hanz
Profil
none
Obsah ještě příjde. :O))
none
Profil *
tak proč ji sakra dáváš na posudek
Hanz
Profil
none
Žeby protože nechci slyšet komentář na obsah ale na jiné věci, třeba vzhled. :O]]]
llook
Profil
Jestli to chápu, tak vzhled je šablona z nějakého programu, tak co na něm chceš hodnotit? Jestli má ten program dobrý šablony?
juneau
Profil *
nevypada to spatne (na prvni pohled), ale
- opravdu tam musi byt ty hodiny? jen uziraji vykon a kazdy soudny clovek cas zjistuje jinak nez tim, ze by kvuli tomu lezl na net. Ostatne, odpovis mi na tuto otazka: "V cem vidis uzitecnost hodin na sve strance?" :)
- opravdu drsny pohled do kodu... je tam strasne moooooc veci navic

[div style="position:absolute; overflow:hidden; left:399px; top:801px; width:366px; height:17px; z-index:15"]
[FONT style="font-size:10pt" color=#000000 face="Tahoma"]
[DIV][FONT style="font-size:8pt">COPYRIGHT (C) 2004 JAN JANOUŠEK - ALL RIGHTS RESERVED[/FONT][/DIV]
[/FONT]
[/DIV]

Tohle by slo se zakladni znalosti CSS prepsat takto:

[div id="paticka"]
COPYRIGHT (C) 2004 JAN JANOUŠEK - ALL RIGHTS RESERVED
[/div]


Nebyl by ten kod nakonec mnohem prehlednejsi?

do externiho css (nejlepe) bys jen vlozil:
.paticka{
font-family: Tahoma;
font-size: 8pt;
color: #000;
/* pozice */
position:absolute; overflow:hidden; left:399px; top:801px; width:366px; height:17px; z-index:15
}
juneau
Profil *
malinka chybka: do ext.css vlozis #paticka{...}
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.