Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
colbi Profil |
#1 · Zasláno: 22. 1. 2006, 14:41:54
http://test-stranek.webz.cz/
jak se vám líbí design |
||
Filips Profil |
#2 · Zasláno: 22. 1. 2006, 14:53:50
No mě se to moc nelíbí je to takové divné. špatně to působí.
Filips |
||
Mistr Profil |
#3 · Zasláno: 22. 1. 2006, 15:40:02
Až to potom budeš případně převádět do HTML, nezapoměň zajistit, aby se - pokud možno - nezobrazoval vodorovný posuvník.
|
||
Miloš Profil |
#4 · Zasláno: 22. 1. 2006, 16:56:12 · Upravil/a: Miloš
Hover odkazů je trestuhodně zanedbán, protože z menu HOME * O KLUBU * PROGRAM * FOTOGALERIE * KONTAKT * VZKAZY * ODKAZY jako link funguje jenom Home a Fotogaleria;
Odkazy obrázky takto ne!. To má smysl tehdy, když cheš použít nějaký neobvyklý font či graficky upravené písmo, ale u běžného Arialu, či co to tam máš, je to hloupost; a protože ty obrázky nemají alty, je to čiré hovadství (zkus se na stránku podívat bez obrázků). Nadpisy pomocí obrázků (když už to musí být) viz Wellstyled. A obrázek na pozadí s velikostí 293 KB je na zabití. |
||
rommy Profil * |
#5 · Zasláno: 22. 1. 2006, 17:12:17
Nelíbí...komentářů se zdržím
|
||
PerToon Profil |
#6 · Zasláno: 22. 1. 2006, 17:17:49
Čoveče colbi, chvilku sem měl pocit, že pro tuhle stránku už si založil čtvrtý téma, ale pak sem s uklidněním zjistil, že jsem měl pravdu!!! A... nelíbí se mi to vůbec.
|
||
colbi Profil |
#7 · Zasláno: 22. 1. 2006, 19:09:53
néééé to odkaz kde všechno zkouším :)
nemůžu zakládat pro každý web odkaz :) |
||
Mistr Profil |
#8 · Zasláno: 23. 1. 2006, 11:22:34 · Upravil/a: Mistr
colbi
Doporučoval bych Ti proniknout do tajů HTML a CSS. Pak si zkus převést stránky do tohoto jazyka a nevymlouvej se, že to za Tebe udělá FrontPage či něco podobného. Promiň, že to zní možná tvrdě, ale je to tak. Ten kód stránky by chtělo hodně provětrat, zmenšit objem obrázků apod. Na druhou stranu, abych jen nekritizoval, musím ocenit způsob zakomponování reklamního banneru do designu stránky. |
||
Časová prodleva: 18 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0