Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Gekon Profil |
#1 · Zasláno: 23. 1. 2006, 19:40:50
Zdravim, už zase vopruzuju, nemám co dělat, tak jsem udělal novej design stránek www.xidlisti.net
Je to víceméně stejnej tabulkovej layout, jenom jiná grafika, tak jsem zvědavej, no... http://www.xidlisti.net/images/nahled_novy_design.jpg |
||
Filips Profil |
#2 · Zasláno: 23. 1. 2006, 20:11:48
Jo, koneěně se ti to povedlo! Je to světlé, je tam všechno vidět! Přehledné. Celkovo sa mě to líbí! To předchozí logo bylo nevýrazné, ale teď je to o.k.
Filips |
||
Gekon Profil |
#3 · Zasláno: 23. 1. 2006, 20:13:04
No konečně:D
Dík za pochvalu... ty voe, tohle je asi pátej design za posledních sedm dní... strašný... Ale konečně to někdo ocenil... no, a já se du poprvý po tejdnu pořádně vyspat:D |
||
Anonymní Profil * |
#4 · Zasláno: 23. 1. 2006, 20:22:25
docela dobry, ale
- nesnasim, kdyz se nekdo prehnane vychvaluje, a i kdyz vse delas prakticky sam, kdyz trikrat vidim Gekon a dvakrat u toho (c) 2006, proste to horni z toho obrazku bych vymazal. - ty napisy jsou vertikalne nezarovnany schvalne? pusobi to divne, zarovanl bych to. - osobne se mi nelibi ani to oranzovy cosi pod napisem, ale proti gustu... - a ty dve cary uprostred a na ne nalepeny text... |
||
Gekon Profil |
#5 · Zasláno: 23. 1. 2006, 20:25:28
No, co se týče toho copyrightu, anonyme, tak nevim, proč si ho tam nedat, to je detail, na kterej sere pes... vertikálně nezarovnaný? který máš na mysli? To oranžový cosi asi zrušim, jenom sem si chtěl zjistit názor veřejnosti, už ho mám:). No a ty dvě čáry odstranim, to taky neni problém... nebo spíš ten text odsadim o takovejch pět pixlíků doprava...
|
||
Anonymní Profil * |
#6 · Zasláno: 23. 1. 2006, 20:30:12
myslim to menu home, fotky, soubory... spodek pismen nemas v jedne linii.
sere pes? tak v tom pripade pes nejsem, protoze na to neseru a jiz pri prvnim pohledu bych si o autorovi myslel sve. |
||
Gekon Profil |
#7 · Zasláno: 23. 1. 2006, 20:35:23
jo ty menu buttony... hm, to jsem zkousel, ale Paint Shop kladl odpor, tak jsem ho poslal do jistejch končin... Hele fakt nevim, ale myslim, že to je docela dost častý, že vidíš © jednou nahoře na logu a jednou dole v patičce... BTW, máš ňáký svoje stránky?
|
||
Anonymní Profil * |
#8 · Zasláno: 23. 1. 2006, 20:58:29
myslim, ze tady zadas o kritiku stranek ty, ne ja :)
kdybych chtel zkritizovat valstni stranky, zalozim si na to vlastni thread. |
||
Gekon Profil |
#9 · Zasláno: 23. 1. 2006, 21:39:54
Ježiš, nevocasuj, nechci ti jí kritizovat, chci se jenom podívat...
|
||
Časová prodleva: 19 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0