Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Victorius Profil * |
#1 · Zasláno: 26. 12. 2004, 17:41:10
prosim podivejte se na naše školní stránky ketrých právě od rána zase dělám, mám víc času, tak jsem se rozhodl dnes pro nějaké změny emzi ketrými je i anketa, chtel bych ji mit tam kde právě je, ale nejsem si jistý jestli je to vhodné, prosím podívejte se na to a řekněte co si o tom myslíte, jak to na vás působí a jak se obecně na celém webu orientujete, potrebuju to vedet abych to mohl kdyztak dat jinam (je to tam prilepene css pozicovanim)
chcete-li, reknete i co byste zmenil obecne na webu, nehodnote prosim ale obsah a blbou navstevni knihu (tu udelal spoluzak ktery to dostal za ukol misto me od ucitele a celkem to odflakl a nevyresil mnoho veci) DEKUJI mnohokrat .................................................................. Victorius victorius@atlas.cz ICQ 306 256 839 |
||
phantom Profil |
#2 · Zasláno: 26. 12. 2004, 19:11:18
Design docela ujde. Ale vůbec se mi nelíbí, že i když mám rozlišení 1024x768 tak musím stránku horizontálně (na šířku) posouvat. Jinak o.k.
|
||
Kráťa Profil |
#3 · Zasláno: 26. 12. 2004, 21:41:13
Já bych udělal ten odkaz "nahoru" jinou barvou a odsadil ho alespoň o jeden prázdný odstavec. Takto to vypadá jako součást toho textu, když je to černě a tučně, jako předchozí slova. Jinak bezva a hlavně bez "vstuptestránky".
Vodorovný posuvník tam nemám (1024x768). |
||
xarox Profil |
#4 · Zasláno: 26. 12. 2004, 21:46:28
V tom levém menu bych ty hlavní odkazy spod odkazama oddělil:
Informace organizace školy organizace šk. roku informace o studiu <br> Fotografie Invex 2004 Dlouhé Stráně Den dětí 2004 Fyzikální liga jinak ok |
||
phantom Profil |
#5 · Zasláno: 27. 12. 2004, 10:24:13
Kráťa
Já už taky ne - nevím proč to blblo. |
||
Victorius Profil * |
#6 · Zasláno: 27. 12. 2004, 11:19:37
Kráťa:děkuju za tip, uz na tom delam
xarox: dobry napad, ale bohuzel mam omezenou vysku menu, mojim cilem bylo mit ho co nejvic u sebe, takze tohle bohuzel ne phantom: bylo to zpusobeno preklepem v css, mel jsem tam nastavenou omylem sirku 102% |
||
Časová prodleva: 18 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0