Autor Zpráva
Onecar
Profil
http://onecar.xhosting.cz/
Díky všem za kritiku.
stribny
Profil
<div align="center"><table cellspacing="0" cellpadding="0" style="text-align: left">

</table></div>

Nechápu proč je v kódu takovýto balast, taky menu šlo hodit do seznamu.
Myslím si, že H1 je na stránce vícekrát naprosto zbytečně a tak trochu to odporuje sémantice a zdravému rozumu.
Teď si nejsem jistý, ale nemělo by se description psát bez diakritiky?

Jinak graficky až na tu hlavičku velmi pěkné. Ta hlavička by šla podle mě udělat líp. To můj názor.
Filips
Profil
1. neklikací hlavička
2. malé písmo (špatně se čte - hlavně kurzíva)
3. dole na stránce to chce neaké zakončení
4. hover v menu je takový divný

Jinak to docela de. barvy se mě líbí!

Filips
b_are
Profil
je skoda ze si takovou zajimavou hlavicku zapinkal do uzkeho prouzku uprostred a zespoda naboural nehodicim textem a nadpisy, jinak hlavicka je fakt supr, nevim jesli i menu..
Rooter
Profil
Me se to libi ;o)
Timy
Profil
- v tom hoveru by se hodilo nastavit něco jako a{margin:1px} a:hover{border:1px solid green;margin:0} ať to tak neskáče (nebo tak nějak se to zapisovalo)
- <div id="menu"> co takhle použít rovnou <menu>?
- moc nechápu, proč je celý první odstavec v <i> (to je jako element <i>, skrytý význam v tom nehledejte :-)). Nebylo by lepší to udělat v CSS?
- IMHO tam jsou některé metatagy úplně zbytečně
- neklikací logo
Huggi
Profil
v menu bych udelal border i normalne (v barve pozadi..takhl ekdyz je tam jen na hover tak to sebou cely 'cuka' a neni to pekny..
Onecar
Profil
OK. něco z toho snad spravím
smajli
Profil *
Kód nehodnotím, tomu ještě moc nehovím, ale po grafické stránce je to líbivé, co bych změnil je menu, po přejetí myší bych odkaz spíše zvýraznil a ne obráceně.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0