Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Ufon1 Profil * |
#1 · Zasláno: 31. 1. 2006, 08:36:52
tak to taky zkusím, jukněte na www.subarurallyteam.info a napište, jak se to líbí :-)
|
||
Časová prodleva: 4 dny
|
|||
Mistr Profil |
#2 · Zasláno: 4. 2. 2006, 03:57:34
(1) Mezery se na vnitřní straně závorek nedělají. Mířím tím na data narození jezdců Mgr. Vojtěch Štajfa a Jiřího Černocha.
(2) Nahoře na stránce máš logo, které je občas vyvedeno v zimním nádechu. A u té "zimní" varianty jsou špatně čitelná jména vpravo uvedených jezdců, protože jsou na prakticky bílém podkladě psána žlutě. (3) Nemá obrázek ![]() (4) Klepnu-li v menu v záhlaví stránky na položku Fotogalerie, nevšimnu si, že se mi rozjelo menu v boční části s položkami "Šumava Rallye", "Matador Ralye" a další. Zamysli se nad tím, jak na rozjedí levého bočního menu návštěvníky upozornit. Já jsem si rozjetí menu všimnul až po notné chvíli a to ještě celkem náhodou. (5) Postrádám klikací logo odkazující na hlavní stránku webu. Jinak by stránky celkem ušly. Určitě bych se ale zamyslel nad významným používáním flashe. Podle mě by bylo možné toto omezit a využívat více HTMl ve spojení s CSS. Ovšem je to jen věc názoru či vkusu. |
||
japlavaren Profil |
#3 · Zasláno: 4. 2. 2006, 10:46:06
no, je to rýchle a vyzerá to dobre
|
||
Mistr Profil |
#4 · Zasláno: 4. 2. 2006, 20:14:15
www.subarurallyteam.info
Koncovka CZ již k mání nebyla? |
||
Časová prodleva: 18 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0