Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Jiří Císek Profil |
#1 · Zasláno: 2. 2. 2006, 22:18:08
Prosím o vaše názory celkově na http://www.kiwablog.ic.cz/. Díkec ;o)
|
||
Filips Profil |
#2 · Zasláno: 2. 2. 2006, 22:50:54
proč je vše na úvodu kurzívou? Možná v menu by to chtělo lepší hover! Jinak to de! (pzn. nevím jestli ovládáš perfekzně css...:-)
Filips |
||
Timy Profil |
#3 · Zasláno: 2. 2. 2006, 22:50:55
Jiří Císek
- ten obrázek přilepený v pravém dolním rohu IMHO brzdí Operu při rolování (aslepoň tu moji :-)). - podle mě tam ta kurzíva na úvodní stránce kazí dobrý dojem a nebál bych se přidat barvičky - stránkování by se hodilo i dole (možná spíš hlavně dole) a dal bych větší mezery mezi jednotlivými číslicemi - nějak na stránce nemůžu najít <h2> (<h3> ano, není to škoda?) - <p class="ome">(...)</p><p class="ome">(...)</p><p class="ome">(...)</p> nebylo by lepší něco jako #omne p{...}? |
||
*Čvachta* Profil * |
#4 · Zasláno: 2. 2. 2006, 22:54:29
Musím říct, že se mi to líbí, tedy hlavně obsahově :-)
Na to, že je Ti 14, dobrá práce! |
||
ronan Profil |
#5 · Zasláno: 2. 2. 2006, 23:33:15
*Čvachta*
Jako (ne sice tolik;) ) dost mladý tvůrce můžu z vlastní zkušenosti říct, že ač si to většina přispěvatelů myslí, tak takováhle kritika (Na to, že je Ti 14, dobrá práce!) nikoho nepotěší. |
||
Filips Profil |
#6 · Zasláno: 2. 2. 2006, 23:40:38
*Čvachta* - odpovídejte k tématům cituju z pravidel!
Filips |
||
Dero Profil |
#7 · Zasláno: 2. 2. 2006, 23:44:42
*Čvachta* - odpovídejte k tématům cituju z pravidel!
Filips To jen vtipkuješ, nebo jsi vážně takový suchar? V prvním případě se nezadařilo a v tom druhém tě musím upozornit, že sám ona pravidla porušuješ, protože Tvůj příspěvek nebyl k tématu diskuse. Tvoje logika, ne moje. |
||
Filips Profil |
#8 · Zasláno: 3. 2. 2006, 17:13:26
Dero - no dobře ;-) ale uznej, že se často neodpovídá k dotazu! Někdy se to sveze a diskutuje se o něčem úplně jiném!
Filips |
||
Jiří Císek Profil |
#9 · Zasláno: 3. 2. 2006, 19:23:04
Moc děkuju za nápady jak zlepšit. Takže mám zrušit kurzívu? Jdu na to. Jinak, design by asi šel lépe no... ale já jsem to tak nějak uplácal, a teď se opravdu snažím s nějakýma dobrýma článkama. Samozřejmě příjmám kritiku dál, a kdyžtak, tak prosím pište názory typu co je špatné a zlepšit a co je dobré, než ty typu "to je fakt hnus...". ;o)
Fillips -> o CSS se snažím, ale je fakt že se spíš o hodně více snažím pracovat v PHP a vyvíjet různé webové PHP/MySQL aplikace... Třeba redakční systém kiwablogu, systém internetového obchodu www.avon-eshop.cz , ve třinácti takový pokus o onlineovku www.yerdale.ic.cz ... :o) Ta grafika, uznávám, je to fakt bída ;o) |
||
Časová prodleva: 19 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0