Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Mila Profil * |
#1 · Zasláno: 5. 4. 2006, 11:35:23
Mistr
Moc tomu teda nerozumím, proč to teda funguje? Musím to předělat, když to jede? |
||
Mistr Profil |
#2 · Zasláno: 5. 4. 2006, 21:46:19
Mila
Musím to předělat, když to jede? Asi nemusíš. V podstatě tu myšlenku s id sem zavedl kolega RadioXXL. Tak se na to teda vykašli a nechej to, jak to je nyní. |
||
Mila Profil * |
#3 · Zasláno: 6. 4. 2006, 12:40:54
Mistr a další
Já si myslím, že když to takhle graficky nechám, že to může být na netu(snad to je k dívání) Na to že to je můj první výtvor (začátkem února jsem nevěděl ani ťuk o výrobě stránek) Takže, jak to vidíš Ty a také ostatní pozorovatelé? Zhodnoťte stupnicí 1-10/10 1) celkový dojem a rozložení stránky 2) menu 3) hlavička 4) grafika 5) obsah stránek (fotogalerie atd.) Díky moc P.S. A teď se začnu znovu učit HTML, CSS a nakouknu do PHP Mila |
||
Mila Profil * |
#4 · Zasláno: 6. 4. 2006, 12:43:01
No a platí původní odkaz
http://mudrakov.borec.cz/ |
||
Mistr Profil |
#5 · Zasláno: 8. 4. 2006, 18:09:17
Mila
A teď se začnu znovu učit HTML, CSS a nakouknu do PHP Trošku bych to mírnil. Studium HTML je samozřejmě potřeba, pak plynule přejdi na CSS a pak až se třeba věnuj PHP nebo JavaScriptům. Dbej tohoto pořadí. Vím, je to běh (možná) na delší trať, ale je to tak lepší. Krom toho, tuším, že i Yuhů toto pořadí kdesi doporučoval. |
||
Mila Profil * |
#6 · Zasláno: 8. 4. 2006, 18:32:35
Mistr
Takže, ještě proveď to záverečné hodnocení, byl bych moc rád. Nevím jak bych vyjádřil obdiv nad tvou trpělivostí, s kterou jsi mi pomáhal. Moc a moc DĚKUJI!!! (Napiš mě na můj mail na stránkách tvůj, fakt nebudu otravný, jenom v nouzi, přísaham) Někdy na Slovácku, MILA |
||
Mistr Profil |
#7 · Zasláno: 10. 4. 2006, 10:33:05
Mila
Dobrá, chceš-li, budu tedy hodnotit: (1) Celkový dojem a rozložení stránky. Hodnocení: 8 (2) Menu. Hodnocení: 10 (3) Hlavička. Hodnocení: 8 (4) Grafika. Hodnocení: 8 (5) Obsah stránek. Hodnocení: 9 |
||
Mistr Profil |
#8 · Zasláno: 10. 4. 2006, 10:34:07
Při hodnocení jsem uvažoval 1 jeko úplný průšvih, 10 jako úplně skvělou věc.
Každopádně se před Tvým uměním skláním. |
||
Mila Profil * |
#9 · Zasláno: 11. 4. 2006, 14:07:47
Mistr
Tak to jsi teda přehnal. Teď se já červenám. Já to beru celkově tak 3-4/10. Mám se co učit a učit. (Napiš mě na můj mail na stránkách tvůj, fakt nebudu otravný, jenom v nouzi, přísahám) Myslím, že bych napsal jenom o radu!!! Někdy na Slovácku, MILA |
||
Mistr Profil |
#10 · Zasláno: 11. 4. 2006, 22:51:45
Mila
Mail odeslán. |
||
Časová prodleva: 23 dní
|
|||
XFido Profil * |
#11 · Zasláno: 5. 5. 2006, 09:34:28
Ahoj milo.
Potřeboval bych od tebe službu, po přeinstalování windows jsem si hloupě nezazálohoval fonty. Font Steve CE jsem používal poměrně hojně, avšak problém je v tom, že ted ho na žádném cd nemohu najít. Nemohl bys mi ho prosím poslat? nebo mi říci, z kterého programu jsi ho získal?(to by mi taky dost pomohlo)... Díky moc a měj se. PS:stáhnout se mi ho nikde také nepodařilo :( |
||
Mila Profil * |
#12 · Zasláno: 5. 5. 2006, 12:13:15
XFido
Samozřejmě pošlu, ale otázka zní, kam ho poslat, musíš napsat e mail. A také hodit tady pořádnou kritiku na moje první stránky. Odkaz >>> http://mudrakov.borec.cz/ Měj se |
||
Časová prodleva: 19 let
|
0