Autor Zpráva
killer
Moderátor DoubleThink: Přesunuto ze zaniklé kategorie Názor na můj Flash.

Tak tady jsem udělal web, není na něm moc grafiky a ani nechci. Zhodnoťte jak se Vám líbí

http://killer.aspweb.cz
Filips
Ten jeden obrázek je všechno?

Filips
killer
Tady máš komentovat stránky a né obrázky v 3d grafice, ne není to vše ale na ukázku to stačí ne? :-)
Filips
Já tam vidím černé pozadí a jeden image. To není stránka podle mě.

Filips
killer
Co vidíš ????
Filips
No černou stránku s jedním obrázkem! Po kliknutí na obrázek se zvetší a to je vše!

Filips
killer
a co třeba menu to vidíš?
Filips
Ne nic jen to co sem napsal.

Filips
flz
filips asi nema flash player 8, lebo ja tam menu vidim.

ku kritike...
není na něm moc grafiky a ani nechci
tak potom preco to je robene vo flashi? robis 3d a portfolio vyzera ako sablona z powerpointu. neber to ako urazku. a ta ikona mailu pod hlavnym menu posobi ako tlacitko na zatvorenie stranky
2xist
tak z prve nezijeme v ceske republicKe a za druhe,ty chces jit do telocvicny nebo na gymnasium ? gymnasium=grammar school a vubec,proc jsou ty stranky v anglictine,myslim,ze v tomto jazyce vyuziti mit nebudou,tim chci rict,ze na ne nebudou chodit lide co mluvi jen anglicky,proto by meli byt primarne v cestine a ne v ang. ,ang. tam muzes mit,maximalne na vyber,jako zachranu pro zbloudile anglicke uzivatele.. jinak je to jak rikal flz: vyzera ako sablona z powerpointu
jinak,takovy web bez animacek muzes udelat i v html a na tlacitka pouzit bud gif nebo css a kdyz ted reknes,ze to neumis,tak proc kdyz nepouzivas,zadne nove funkce flash 8,jsi nedal v publish settings optimalizaci pro nizsi verze(Flash Player 7;6),ktere ma skoro kazdy---vetsina ;)

no nic,nashle
WalWerin
Profil *
flash absolutně neznám, neumím a nepreferuji. Tahle stránka každopádně být ve flashi nemusela(teda já bych to rozhodně dokázal udělat pomocí CSS). jinak nevim no .-) nelíbí se mi (chtěl si slyšet názor tak jsem upřímný)
samlep
Černá stránka. Jenom rámec, kde byl obrázek.
kilkllker 2
Profil *
Černé pozadí si můžu nakreslit v obyčejnym malování
a pár čmárů zvládnu taky(ale jinak dobrý)
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0