Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Anonymní Profil * |
#1 · Zasláno: 9. 2. 2006, 12:17:00
|
||
Freya Profil |
#2 · Zasláno: 9. 2. 2006, 14:41:58
"Naší prioritou je nabídnout, co nejkvalitnější produkt a tím se nepřipojit k průměrnému italskému dovozci. Naši velkou výhodou je ctení italských tradic a obyčejů. A taky proto, že jsme italové."
S touhle částí textu na hlavní stránce bych před finálním spuštěním webu něco udělala. Některé obrázky by si zasloužily lepší kvalitu - třeba u toho valentýnského jsem nápis spíš odhadovala než četla. Design působí celkem sympaticky a je to přehledné, nicméně kód má své nedostatky. Patkové písmo se k tématu vcelku hodí, ale možná by stálo za to zaexperimentovat i s jinými fonty než okoukaným Timesem. |
||
Anonymní Profil * |
#3 · Zasláno: 9. 2. 2006, 16:07:15
co by jsi na tom textu zmenila? Porad mi
|
||
Freya Profil |
#4 · Zasláno: 9. 2. 2006, 16:43:35
Třeba takhle:
"Naší prioritou je nabídnout co nejkvalitnější produkty a vybočit tak z řady průměrných italských dovozců. Velkou výhodou naší firmy je úcta k italským tradicím a obyčejům, a také to, že jsme Italové." Záleží samozřejmě na tom, co přesně má ten text sdělit. Důležité je nějak to stylisticky učesat a dát si pozor na český pravopis - třeba čárky nebo velké I ve slově Italové. |
||
Anonymní Profil * |
#5 · Zasláno: 9. 2. 2006, 17:14:39
co mam spatne v kodu? v xhtml delam asi 14 dni, vubec jsem to predtim nevidel. vsechno se tak pomalu učím.
jinak moc děkuji. Píši narychlo |
||
Freya Profil |
#6 · Zasláno: 9. 2. 2006, 17:26:41
Třeba ty <p>&n b s p;</p> by se měly nahradit nějakým paddingem nebo marginem v CSS, hodně obrázků nemá povinný atribut alt, místo odstavce v <p class="levahornilista">Sortiment</p> by se hodil spíš nějaký tag určený pro nadpisy (h3), všechny ty <div class="buton"> by tam nemusely být - stačilo by dát příslušným odkazům display:block a ostylovat je jako divy a podobně. Ale na čtrnáct dnů je to dost dobrá práce, tohleto časem vychytáš.
|
||
Anonymní Profil * |
#7 · Zasláno: 9. 2. 2006, 17:30:44
Dik moc, hlavně že me to baví.
|
||
Časová prodleva: 20 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0