Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
tozi Profil |
#1 · Zasláno: 10. 2. 2006, 07:46:10
Prosim o zhodnotenie tohoto webu S-FOTO.
|
||
Klára Profil * |
#2 · Zasláno: 10. 2. 2006, 09:08:32
Musím pochválit použité písmo, barvy i rozvržení, vypadá to pěkně. Pak je tam ale pár věcí, které mi nesedí - hover v menu způsobuje (alespoň ve FF), že aktuální položka je hůlkovým písmem a navíc odsazená, to odsazení bych zrušila, vypadá to jako chyba. Nevím jak to napravit, ale fotky našítají relativně dlouho a zatím je menu roztažené přes celou stránku a pak "uskočí". Estetický detail: některé fotky zmenšené nevypadají nic moc, co tam dát třeba jen výřez z nich a až po rozkliknutí celou fotku (konkrétně mi to tak příjde v Krajina:Miešana...)? A ještě nakonec - v kontaktu je možné napsat email, ale nějak jsem nepochopila, jestli to profesionální fotograf nabízí svoje služby nebo jen amatér představuje svoje fotky...
Přes tu kopu připomínek se mi stránky líbí! |
||
Cocoa Profil |
#3 · Zasláno: 11. 2. 2006, 11:40:16
Ta stránka je super, ale moc mi nesedí ta ,,zelená" barva, působí to chladně a navíc neni vůbec hezká. Sorry.
|
||
habendorf Profil |
#4 · Zasláno: 11. 2. 2006, 11:43:33
STAHOVANIE FOTIEK Z TEJTO STRÁNKY JE TRESTNÉ
Heh? |
||
tozi Profil |
habendorf Stahovanie fotiek = ze je zakazane stahovat fotky = to su tie obrazky bud farebne alebo ciernobiele,je trestne = ze mozes mat problemy ak pouzijes niekde nejaku fotku z tejto stranky bud osobitne alebo v nejakej grafike = autorske prava. Podrobnejsie vysvetlenie nemam ale pokusim sa ak stale nechapes. Dik
Poznámka moderátora: Příště pokud možno bez Caps Locku |
||
tozi Profil |
#6 · Zasláno: 11. 2. 2006, 13:04:06
Cocoa, Klára
dakujem za nazory. |
||
Acci Profil |
#7 · Zasláno: 11. 2. 2006, 13:15:18
tozi
Už pokud někdo tu stránku navštíví, tak si prohlížeč stáhne obrázky do cache. Takže všcihni, co navštíví tvůj web, z toho můžou mít problémy? |
||
pokec Profil * |
#8 · Zasláno: 11. 2. 2006, 15:35:01
docela pěkně, ale: taky mi nesedí ta zelená barva, zvlášť to menu. Potom u těch nadpisů bych udělal větší mezeru nahoře i dole a ještě ty odkazy na galerie, když se změní bílá na zelenou na zeleným podkladě, tak to působí trošku nečitelně, jinak si myslím, že je to fajn :D
|
||
tozi Profil |
#9 · Zasláno: 11. 2. 2006, 17:20:10
Acci
trochu logiky do tej hlavy treba niekedy.bolo to myslene tak aby to niekto nezneuzilval pod svojim menom pri pouzivani napr. v reklame atd....chapes ?ci ti to mam nakreslit aby si to pochopil alebo co |
||
habendorf Profil |
#10 · Zasláno: 11. 2. 2006, 21:44:25
tozi: No děláš ze mě a z Acciho sice blbečky, ale jseš úplně mimo. Stahování fotek totiž rozhodně nemůže být trestné.
bolo to myslene tak aby to niekto nezneuzilval pod svojim menom pri pouzivani napr. v reklame To je ale svérázný (a zcela chybný) výklad pojmu "stahování". |
||
tozi Profil |
#11 · Zasláno: 12. 2. 2006, 07:08:49
habendorf
ja z vas nedelam blbecky,to je kruta realita.Totiz pouzivanie cudzich prac a vytvorov pod svojim menom je TRESTNE.ako by si sa citil keby si videl svoju fotografiu napr.v novinach pod cudzim menom co by si spravil?zazaloval by si ho. a preco? lebo je to trestne. |
||
tozi Profil |
#12 · Zasláno: 12. 2. 2006, 07:26:09 · Upravil/a: tozi
habendorf
Zbierka zákonov è. 618/2003 § 33 Použitie diela na informačné účely (1) Súhlas autora sa nevyžaduje na a) vyhotovenie rozmnoženiny diela zverejneného v novinách alebo v inom informačnom prostriedku, hlavne o aktuálnych ekonomických, politických alebo náboženských udalostiach alebo otázkach a na verejný prenos s takýmto obsahom; to všetko neplatí, ak si autor v jednotlivých prípadoch vyhradil právo udeľovať vaš súhlas na rozmnožovanie a na verejný prenos tohto diela. |
||
habendorf Profil |
#13 · Zasláno: 12. 2. 2006, 10:53:39
tozi: Já nezpochybňuji autorská práva. Jen se ti pořád snažím říct, že STAHOVÁNÍ nemůže být trestné. Jiná věc je samozřejmě použití stažených fotek. Ještě jednou ať už je to konečně jasné - mluvím jen o STAHOVÁNÍ.
|
||
tozi Profil |
#14 · Zasláno: 12. 2. 2006, 16:42:01
habendorf
tak sorry viacery ludia mali k tomu pripomienky,tak toska nervy zafungovali.To slovo stahovanie zmenim. tak caf |
||
sirpetr Profil * |
#15 · Zasláno: 12. 2. 2006, 23:05:40
jen dvě poznámky :
1) ta anketa, kde máš možnosti jenom : nádherná, fakt dobrá, super,bezva stránka - tak to je dobrej joke 2) tohle je možná subjektivní, ale trošku fotím taky a nejsem si jist, jestli zrovna u tebe je na místě professional photographer.. prohlídl jsem si tvoje fotky, ale že bych se z toho nějak posadil na zadek, to ne. Každopádně to neber nějak špatně, je to jen názor, ale sám osobně bych taková slova pečlivě volil. |
||
sirpetr Profil * |
#16 · Zasláno: 12. 2. 2006, 23:14:01
sorry ještě za tuhle odpověď ,ale koukám ještě na ty stránky a tak mě ještě pár věcí napadá :
stránky asi chceš mít jako prezentaci, sebe, svých schopností a portfolio, tak tehdy ten webzdarma s tou vtíravou reklamou působí trošku blbě - dnes se dá sehnat levná doména a nulový hosting a máš od reklamy za 280kč/rok vystaráno. Barevně myslím byl dobrej prvotní nápad tmavé a pastelové zelené ale ta realizace i s tím počitadlem a anketou působí divně. V hlavní části je tam 6* po sobě ten obrázek s linkou a mezitím je prakticky žádný text s nulovou hodnotu. Když už bych tam takový obrázky používal, tak bych s nima šetřil, protože jinak to vypadá přeplácaný, zvláště když mezi tím je 20 slov Zarovnání toho textu už je věc druhá. Ta černá barva v tý tmavězelný docela zaniká, volil bych jiné barvy - světlou. Naopak bych klidně volil tmavě zelenou až černou v hlavním místě kde je ten podklad světlý. Ta světle modrá na odkazech mi moc neladí. A konečně na takových stránkách bych čekal nějaký svůj popis, nějaké informace o tobě. Chceš přece sebe pravděpodobně prezentovat a nemáš tam zhola nic, ani životopis. |
||
tozi Profil |
#17 · Zasláno: 13. 2. 2006, 06:59:08 · Upravil/a: tozi
sirpetrasi ta sklamem ale ja som vystudovana fotografka takze som profesionalna fotografka lebo mam nato papier,a tieto fotky som fotila este na strednej ked som sa ucila moja stranka este nieje dokoncena lebo tam chcem mat od zaciatku ako som zacala fotit az teraz.a prepac ale to neznamena ze ked vies vziat fotoaparat do ruky tak to je vsetko co treba robit treba aj vediet co to vlastne je.a prepac ale necitim sa ako zla foografka ked uz od 15-tich rokov odkedy som zacala chodit na fotograficku skolu tak som povyhravala ceny zo Slovenskych a Ceskych sutaziach.ale inak stymi farbami mas v niecom pravdu.
|
||
sirpetr Profil * |
#18 · Zasláno: 14. 2. 2006, 09:43:05
tozi
tak to sa omlouvám, nebylo to myšleno nijak zle. |
||
Linda Profil * |
#19 · Zasláno: 15. 2. 2006, 02:26:52
prezentaci
tozi Já nechci být ošklivá, ale nezlob se na mě, taky jsem se z těch fotek neposadila na zadek. To, že máš na něco papír ještě neznamená, že to umíš... :o) Já mám taky maturu z účetnictví... ;o) Co se týče webu, barvy nejsou úplně můj šálek čaje, ale layout je určitě zajímavej... Nemůžu si pomoct, ale nedělala bych v tabulce... V CSS to neni tak těžký, aby se to nedalo zvládnout... :o) Reklamu od wz bych já osobně v tvym případě dala dolů. Já vim, že potom bude na všech stránkách, ale takhle mi to příjde podivný... Lin |
||
tozi Profil |
#20 · Zasláno: 15. 2. 2006, 08:14:00
Linda
Co sa tyka tvojho nazoru na farby je to tvoj subjektivny nazor.A dakujem za pochvalu layoutu.V CSS to neni pre mna problem.A je to tiez len tvoj nazor ktory nieje az tak spravny pokial by som to robil v CSS,tak by nebol jednotny vzhlad pre vsetky prehladavace.A robit styly pre vsetky browsery zvlast sa mi nechce.A co sa tyka reklamy dakujem aj ja som nad tym uvazoval.A inak tu ide o kritizovanie stranky a nie fotiek,a nanajvys nebola vhodna tvoja poznamka k fotkam,kedze si laik.Fotky mali vela uznania nielen na slovensku,takze je to tvoj nazor.Ale dakujem ti. |
||
Linda Profil * |
#21 · Zasláno: 15. 2. 2006, 10:33:37
tozi
I v CSS se dá dosáhnout jednotnýho vzhledu pro všechny prohlížeče, je to jenom trochu pracnější... :o) Co se týká barev, napadá mě jediná věc, která by byla objektivně měřitelná, a to je kontrast pozadí a textu... :o) Moje poznámka o fotkách se vztahovala spíš k tvýmu příspěvku pro sirpetra. Já nemám ráda lidi, kteří se ohánějí papírem na cokoliv, protože prostě vim, jak to chodí, a že mít papír fakt ještě neznamená, že něco umí. Směrodatný je podle mě výsledek, a na ten jsem už svůj názor řekla. Myslim, že by nebylo v od věci dát na stránky něco o těch cenách, co ti ty fotky vyzískaly... |
||
tozi Profil |
#22 · Zasláno: 15. 2. 2006, 12:27:14
Linda
sak prave komu sa chce tolko doladovat CSS pre vsetky browsery.mam aj ine projekty.a to dohadovanie s sirpetr bolo trocha o niecom inom.moja klientka sa neohanala s papierom,ale ak si dobre citala tak si mohla postrehnut ze tam pisal to ze on na mojom mieste by taketo slova ako napr. profesional by ,,pečlivě volil" tak nato napisala ze ona nadtym nemusi uvazovat lebo ona je fotografka kedze ma na to papier.a co sa tyka stranky,fotiek a ceny tak stranka este nie je kompletna |
||
Linda Profil |
#23 · Zasláno: 15. 2. 2006, 22:46:59
tozi
Jo, v pohodě... To byl jen můj názor... Já, kdybych vyhrála nějakou cenu, určitě bych se s ní na webu pochlubila, toť jest můj úhel pohledu... :o) |
||
sirpetr Profil * |
#24 · Zasláno: 16. 2. 2006, 12:19:15
tozi
Já bych se s ní taky chlubil. |
||
Časová prodleva: 19 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0