Autor Zpráva
skaff
Profil
zdarec mazec, jesli máte chuť nahoďte sem názor na http://betaweb.borec.cz ... třídní stránky jedné třídy.. :)
Mistr
Profil
(1) Naše měna je koruky české (nikoliv ta velká počíteční písmena).
(2) Přijde mi rozměrově příliš malá. Zauvažoval bych nad jejím rozšířením (širší sloupec apod.).
(3) Postrádám klikací logo. Odkaz Home není, podle mého, dostatečnou náhradou.
(4) Zapracoval bych na češtině i překlepech. Vím, stránky jsou psány jazykem Tvé třídy, ale přesto bych nedával tolik na frak mateřskému jazyku.
(5) Proč musím na stránce Hlášky zadávat heslo? Hlášky jsou nějaké tajné či co?
(6) Zadal jsem na stránce zmíněné v bodě (5) heslo (konkrétně pp). Zjevně šlo o špatné heslo, přesto nemohlo by mě to informovat poněkud kultivovaněji než je věta: Přihlášení se nějak zkurvilo?
(7) Ještě jedna poznámka ke stránce z bodu (5). Není chyba v adrese (http://betaweb.borec.cz/?ucat=login)? Možná, že nikoliv. Jen upozorňuji.
(8) Vzkazník bych nezobrazoval v novém okně. Co Ti brání otevřít tuto stránku v okně stávajícím?
(9) Nefunguje Tě menu v patičce.

Vše výše popsané jsou jen mé názory a dojmy z prohlížení Tvých stránek. Zda mé poznámky zapracuješ do svého webu záleží čistě jen na Tobě. Je to Tvůj web a tedy i Tvoje vizitka.
Filips
Profil
Hrozně malé, nelíbí se mě to barevně! Neklikací logo. Dole to menu nefunguje proč?

Filips
skaff
Profil
1. spraveno
2. nebudu ji rozšiřovat, je to adekvátní obsahu... Širší by byla zbytečne
3. Přemejšel jsem jak udělat link přes celý div který má img jako background a nevymyslel :)
4. ok
5. zkoušel sem sessions, heslo je lama :)
6. ou, ta hlaska byla pro me, sem ji zapomel sundat :) uz je pryc
7. neni
8. to je provizorní, dám to zpátky až vyřešim jeden problémek s php
9. vim

diky za nazor :)
Mistr
Profil
jak udělat link přes celý div který má img jako background
Odkazovat celý div (s ID header) by nešlo?
Mistr
Profil
ČNB = Česká národní banka
Celé to totiž je název instituce.
Mistr
Profil
Články z první strany by bylo vůbec vhodné přepracovat. Dovolil bych si následující návrh, mohu-li.

...Ti za to, že ses zavázal tímto platit každý rok částku 300 korun českých (tzn. v přepočtu 5336,7 tureckých nových lir podle kurzu České národní banky ze dne 11. 2. 2006) na hosting a správu naší milované zelené webové stránky. Doufáme, že příští platby proběhnou bez ročního prodlení jako tato, protože v opačném případě si budeme muset účtovat vysoké penále.

Apeluji na Anju Lóvrič přezdívanou Marilyn Monroe No. 2 s hnědými vlasy, aby dodala materiál natočený a nafocený v létě 2005. Předem děkuji.
Timy
Profil
Mistr
Odkazovat celý div (s ID header) by nešlo?
Jestli myslíš <a><div></div></a> tak to bohužel nezvládne IE. Jinak se to dělá v CSS - nastaví se a{display:block} a pak už se jenom přidají rozměry width a height

skaff
Tak já si vezmu na starost kód ;-).
- menu patří do <menu>
- <div id="nadpis"> upřímně řečeno tohle je jeden z nejhorších zápisů, jaký znám :-). Dokonce o tom píšu ;-).
- nehledě na to, že na stránce by neměly být dva stejné identifikátory
- statický title - na každé stránce má být jiný titulek
Mistr
Profil
Timy
Ano, mé úvahy se ubíraly tímto směrem, i když mi ten zápis trošku ježí kůži.
Timy
Profil
Mistr
Ano, mé úvahy se ubíraly tímto směrem, i když mi ten zápis trošku ježí kůži.
Mně třeba vůbec :-). Leč to bohužel nefunguje pořádně v IE.
Mistr
Profil
Timy
<a><div></div></a>

Ten zápis je takový trošku, řekněme, nezvyklý. Přeci jen běžně je pořadí obrácené, tedy <div><a></a></div> Ale pravdou je, že pokud by to fungovalo, nebyl by v tom problém.

Škoda, že to nefunguje všude.
skaff
Profil
jako kdyby to byla firemni prezentace, ok, SEO beru, title nedavam staticky, ale na tridni web neni potreba dostat co nejvyssi pagerank na googlu ani co nejvetsi pocet odkazu z venku, prece jen je to mirne privatni :) S tim divem nadpis mas pravdu, jsem linej jinak bych to udelal driv :))

ano myslel sem taky <a href="#"><div id="neco"></a> ale jaksi v odkazu by nemel byt blokovy prvek, afaik...
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0