Autor Zpráva
haXis
PLS hodnoceni na www.mihax.com. Diky :-)
johny
Profil *
je to dobry, chtel bych se zeptat grafickou šablonu se rozumí soubor z phptoshopu, nebo co?podnikáš bez oprávnění, jinak jseš dost šikovnej.
haXis
design - soubor z photoshopu, pripadne prevedeni do xhtml sablony
sablona stranek - kompletni kodovani stranek (xhtml, php...) na dodany graficky navrh

opravneni
------------

opravneni mam, veskere financni vyrozumeni jde pres tatu, a ten ma na tohle zivnostensky list
johny
Profil *
stejne nemuzes tohle delat. a zajimalo by me predmet cinnosti na zivnostnaku?nevis ho nahodou.
kohout
hele, docela se mi to líbí, ale nelíbí se mi ta hlava ve "vizitce" místo toho bych tam dal něco jinýho, třeba telefoní sluchátko nějak upravený do retrostylu, jenom jednobarevný, nebo tak něco, ale hlava je tam divná a nehodí se tam.

Ten text:
Chtěli byste mít prezentaci Vaší firmy, internetový obchod nebo redakční systém? Tak jste tu správně! Vytvořím pro Vás vše, co bude jen možné a co si Vaše fantazie bude přát.

Bych dal do nějakýho rámečku, protože hned mě nějak zarazilo, že to nemá nadpis, přitom je to nad nadpisem, nejsem na to moc zvyklej.. dal bych to do nějakýho rámečku, aby to bylo oddělený od hlavního textu, ale kvůli mě to dělat nemusíš.

Nech si zkritizovat blog, protože ten je dost pěknej!
haXis
ten blog budu predelavat... ;-) do nejakyho cernobilyho stylu
kohout
Neeeee.... !

Vždyť je dokonalej. Nechceš přidat styleswitcher, aby se někdo (třeba já) mohl blog číst v tomhle půvidním stylu??
haXis
to muzu ;-)
haXis
to muzu ;-)
kohout
To musíš :)
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0