Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
P.T. Profil * |
#1 · Zasláno: 13. 2. 2006, 15:07:29
Prosim o zhodnoceni mych webovych stranek :-) Diky :-)
|
||
P.T. Profil * |
#2 · Zasláno: 13. 2. 2006, 15:45:37
|
||
Filips Profil |
#3 · Zasláno: 13. 2. 2006, 16:39:05
Neklikací logo, nevýrazný hover. Chtělo by to nějaké logo!
Filips |
||
Cody Profil |
#4 · Zasláno: 13. 2. 2006, 16:49:00
Filips Souhlasím, bez loga je to nějaký suchý, nebo ho nějak vylepšit to stávající..
|
||
Mistr Profil |
#5 · Zasláno: 13. 2. 2006, 16:55:51
(1) Ve spodní tabulce na stránce http://spss.euweb.cz/yplan.html chybí v předposledním řádku tabulky mezera.
(2) Atribut <title> mi nepřipadá vhodně zvolený. (3) Mám poznámku k akademickým titulům učitelů na stránce http://spss.euweb.cz/xstudenti.html Pokud vím, jakmile člověk dosáhne po absolvování bakalářského stupně na stejném oboru i stupeň magisterský, používá jen titul Ing., nikoliv Ing. Bc. To je ale spíš poznámka k daným lidem. S tvorbou webu jako takovou to nemá nic společného. (4) Chybějící klikací logo již zmínil Filips. (5) Na stránce http://spss.euweb.cz/yharm.html se mezi jednotlivými částmi data píší mezery. Špatně je tedy 15.6.1981, protože správně má být 15. 6. 1981. (6) Problém se zápisem data je i na stránce spss.euweb.cz/yakce.html, kde je navíc pravopisné chyba: v člínku z 9. dubna má být "Třetí ročníky se zúčastnily..." (7) Osobně bych do patičky asi vložil adresu školy. Musel bych to ale vidět. Třeba by to pak vypadalo blbě. Každopádně je to však jen můj dojem. Celkově stránky hodnotím jako střízlivé a příjemné. |
||
P.T. Profil * |
#6 · Zasláno: 13. 2. 2006, 17:19:49
Diky za pripominky :-)
ad (1): Tou mezerou myslite ten "apod."? Mam za to, ze se to pise dohromady... ad (2): Nic lepsiho me zatim nenapadlo :-) ad (3): O tomhle problemu vim - take jsem se hodne divil, kdyz jsem to videl... Ale pry to tak chteji... ad (4): Nejsem si jisty, co myslite tim klikacim logem. Klasicke logo bych do titulku chtel zaradit, zatim ale skola zadne logo nema. ad (5),(6): Diky, opravim. Texty jsem prevzal z puvodnich stranek (www.spss-mel.cz), kterym delam "facelift" :-) ad (7): Zkusim a uvidim :-) |
||
P.T. Profil * |
#7 · Zasláno: 13. 2. 2006, 17:29:50
nevýrazný hover.
kde? |
||
P.T. Profil * |
#8 · Zasláno: 13. 2. 2006, 17:39:34
nevýrazný hover.
kde? jasne, v menu, uz mi to doslo :-) Jeste k tomu zobrazovani data - v spss.euweb.cz/yharm.html by to bez mezer bylo docela neprehledne, asi to necham v puvodni verzi - sice spatne ale pekne ;-) |
||
ptvalis Profil |
#9 · Zasláno: 13. 2. 2006, 17:52:21 · Upravil/a: ptvalis
zaregistroval jsem se takze dal jsem jako ptvalis
hover zmenen a format data v aktualizacich taky :-) |
||
Mistr Profil |
#10 · Zasláno: 14. 2. 2006, 02:44:35 · Upravil/a: Mistr
P.T. + ptvalis
(1) Tou mezerou myslite ten "apod."? Mam za to, ze se to pise dohromady... Ano, zkratka "apod." se skutečně píše dohromady. Má poznámka se vztahovala k jiné věci: opakováníučiva. V kódu používáš/používáte navíc nějaký CSS identifikátor schovat. Nevím proč, ale to je Tvojí/Vaší věcí. Na stránky se dívám prostřednictvím Internet Exploreru 6. (2) Já osobně bych vyházel tu plejádu teček a dvojteček. (3) Budiž, záleží na nich (4) Klikací logo by šlo vyřešit klikáním na nápis Střední průmyslová škola stavební v Mělníku nebo celkově na žlutý rámeček v záhlaví. Nevím, zda to tam již bylo při mém posledním hodnocení a já si toho nevšiml či je to nějaká novinka, což koneckonců není tak podstatné, každopádně bych vyrazil větičku Optimalizováno pro IE 6 a Firefox 1.5 v rozlišení 1024x768 a více, kterou jsi/jste umístil úplně na konci stránky (vpravo). Yuhů o tom již píše na Jak psát web. Na závěr jen větička: Tykej(te) mi. :-) |
||
ptvalis Profil |
#11 · Zasláno: 14. 2. 2006, 12:34:49
Mistr
(1) uz jsem objevil problem :-) To "schovat" je kvuli citelnosti bez CSS/v textovych prohlizecich - potrebuji odradkovani, aby to nebylo moc dlouhe, v CSS uz ale chci, aby se to zalamovalo "podle potreby". Stejne mam resenou navigaci, taky jsou tam "schovane" casti. (2),(4) stalo se :-) Optimalizace uz je taky pryc a zmenil jsem sirku na 770px, tudiz je to citelne i na 800x600. Casem to asi predelam na procenta... ps: Taky mi tykej :-) |
||
Mistr Profil |
#12 · Zasláno: 14. 2. 2006, 17:00:48
ptvalis
Dobrá, tak tedy ahoj! Ješt bych měl ke stránkám jednu poznámku: Nešlo by na vstupní stránce buď reklamní banner vycentrovat, a nebo ještě lépe: umístit dolů pod prezentaci? Myslím, že by pak tolik nerušil. |
||
ptvalis Profil |
#13 · Zasláno: 14. 2. 2006, 22:44:14
Mistr
Taky ahoj! ja budu cely web presunovat na server, kde zatim bezi puvodni stranky, pouzil jsem webzdarma jen pro otestovani :-) Takze ve finale tam reklama vubec nebude :-) Proto se s ni ani nezabyvam... |
||
Mistr Profil |
#14 · Zasláno: 14. 2. 2006, 23:32:49
ptvalis
Napadlo mě to, ale přesto jsem Tě na to chtěl upozornit. |
||
ptvalis Profil |
#15 · Zasláno: 15. 2. 2006, 00:04:36
Jasne, diky.
|
||
Časová prodleva: 18 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0