Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
liborse Profil |
#1 · Zasláno: 15. 2. 2006, 16:50:55
Zdravím,
právě jsem dokončil první fázi webu mechenice.unas.cz. Tento web je postavený na redakčním systému Joomla (dříve Mambo) a fóru phpBB 2.0 . Chci aby byl efektivní a hlavně nenáročný na správu, proto jsem zvolil redakční systém. Jedná se o neoficiální web mé obce (Měchenice u Prahy). Zatím přemýšlím nad obsahem, ale už tam něco málo je... Budu rád za hodnocení a pokud budete mít nějaké nápady. Vzhledy můžu měnit, ale rád bych zůstal u tohoto. Je vhodný, protože se dobře zobrazí na rozlišení 800*600, ale i na větších. Jen mi trochu vadí, že není moc elastický. |
||
liborse Profil |
#2 · Zasláno: 15. 2. 2006, 16:53:35
Také bych chtěl upozornit na možnost "virtuální prohlídky" mé obce, co na to říkáte? Některé fotky jsou ze špatného počasí, tak omluvte jejich kvalitu :-).
|
||
Gekon Profil |
#3 · Zasláno: 15. 2. 2006, 18:22:03
Mě se to líbí moc, nemám moc čas, abych se vypisoval, ale opravdu moc pěkné
|
||
liborse Profil |
#4 · Zasláno: 15. 2. 2006, 18:49:13
Tak to mě těší, plánuji tam přidat další věcičky, ale to záleží na dění v naší vesničce :-). Pište dále...
|
||
Anonymní Profil * |
#5 · Zasláno: 16. 2. 2006, 07:11:59
Pěkné, jenom na první pohled nepoznámo čem ten web je.
|
||
liborse Profil |
#6 · Zasláno: 16. 2. 2006, 12:33:31
To je možné, plánuji vytvořit nějaké logo a třeba i záhlaví s fotkou z naší obce, aby web byl lépe identifikovatelný. Jestli máte někdo nápad, co s tím, tak sem s ním :-). Sem otevřený všemu.
|
||
Časová prodleva: 17 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0