Autor Zpráva
liborse
Zdravím,

právě jsem dokončil první fázi webu mechenice.unas.cz. Tento web je postavený na redakčním systému Joomla (dříve Mambo) a fóru phpBB 2.0 . Chci aby byl efektivní a hlavně nenáročný na správu, proto jsem zvolil redakční systém. Jedná se o neoficiální web mé obce (Měchenice u Prahy). Zatím přemýšlím nad obsahem, ale už tam něco málo je... Budu rád za hodnocení a pokud budete mít nějaké nápady. Vzhledy můžu měnit, ale rád bych zůstal u tohoto. Je vhodný, protože se dobře zobrazí na rozlišení 800*600, ale i na větších. Jen mi trochu vadí, že není moc elastický.
liborse
Také bych chtěl upozornit na možnost "virtuální prohlídky" mé obce, co na to říkáte? Některé fotky jsou ze špatného počasí, tak omluvte jejich kvalitu :-).
Gekon
Mě se to líbí moc, nemám moc čas, abych se vypisoval, ale opravdu moc pěkné
liborse
Tak to mě těší, plánuji tam přidat další věcičky, ale to záleží na dění v naší vesničce :-). Pište dále...
Anonymní
Profil *
Pěkné, jenom na první pohled nepoznámo čem ten web je.
liborse
To je možné, plánuji vytvořit nějaké logo a třeba i záhlaví s fotkou z naší obce, aby web byl lépe identifikovatelný. Jestli máte někdo nápad, co s tím, tak sem s ním :-). Sem otevřený všemu.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0