« 1 2
Autor Zpráva
Mistr
Profil
Suta
jestli vytrváš, tak se za deset minut dočkáš.
Dobře, tak já tedy počkám. Zatím máš ode mě na deset minut pokoj. :-)
YoSarin
Profil
Suta
jj, jde to pomocí $_SERVER['HTTP_REFERER']; to je přesně to, co potřebuješ, ti říkám... :-D
Tahle serverová proměnná totiž obsahuje právě tu stránku ze které se uživatel dostal na tu aktuální... Včetně všech těch otazníků a endů... :-D Věř mi, já to tak taky používám... ;)
Suta
Profil
YoSarin
Mrknu na to, zatím jsem to dělal ručně. Dík.

Jinak pro všechny: stránky jsou od této chvíle přesunuty na ostré adrese: www.prvnioddil.cz
Mistr
Profil
Suta
Na vstupní stránce je teď po změně počet přístupů nulový. Alespoň kvůli mě by tam mělo být nějaké vyšší číslo, ne?
Suta
Profil
Mistr
Jo jo, už je tam jednička :) jdu spát, je půl čtvrté ráno .. !
Kajman_
Profil *
I když jsem nestil zkušební verzi, připojím pár postřehů...

vzhled
Stránky se mi líbí a vypadají opravdu propracovaně. Snad jen ta zmiňovaná koláž v hlavičce se třeba časem zlepší.

kód
Přijde mi, že tam je až moc html komentářů, když to je v php, tak většinou stačí tam, nebo je vypisovat jen při zapnutém debugu. U obrázků se má používat alt (třeba i prázdný) a & se v html píše jako & Také se na některých stránkách vyskytuje větší množství opakujících se inline stylů, kterým by slušelo připravit odpovídající class definici.

drobnosti
O odkazů by možná prospělo u toho výběrové okénka nastavit při onchange odeslání formuláře. Vzhledem k malému písmu si bude asi dost lidí ručně písmo zvětšovat. Některé textarea a inputy (třeba u přidání odkazu) se pak nevejdou kam mají, tak si zkus zvětšit písmo a stránky si proběhnout (mělo by pomoci definovat v css width).

Prostě jenom drobnosti, stránky jsou fajn :-)

Sesle.
Suta
Profil
Kajman_
Dík.

U odkazů by možná prospělo u toho výběrové okénka nastavit při onchange odeslání formuláře
- tím myslíš co přesně?
Kajman_
Profil *
<form method="post" id="odkazy_form">
<td>
<select name="zarazeni" style="width: 200px;" onchange="getElementById('odkazy_form').submit();"><option ...

...</form>
habendorf
Profil
Suta: Nemělo by být přidávání odkazů pouze pro registrované? Mám obavu že se ti tam začnou brzy cpát spamboti. Testoval jsem v kategorii ostatní/nezařaditelné, přidal jsem tam na zkoušku google, tak si to kdyžtak odstraň.
Suta
Profil
Kajman_
Jo myslíš odkazy přes formulář, nepochopil jsem že myslíš toto. Jasně, přidám to. Třeba rychlou nabídku (vždy úplně vpravo nahoře) mám takto udělanou, ale zase když někdo nemá povolený javascript, tak je nahraný... Takže asi nejlepší cesta je spojit to a dát tam obojí. Hm?

habendorf
Právěže chci nechat to otevřené, bude-li to pokračovat v takovém duchu, jak píšeš, pak to poopravím. Ještě nějaké postřehy? Budu vděčný, díky tobě jsem ladně vyřešil vykreslování pozadí podle libovolné délky obou sloupců, ještě jednou díky.
« 1 2
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.