Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
PerToon Profil |
#1 · Zasláno: 26. 2. 2006, 13:26:42
http://www.asynus.com
Je to jenom základ stránky, jde mi hlavně o tom, co si myslíte o designu. A o duchu té stránky. Prostě jaký k tomu máte připomínky, jestli tam, něco vadí, jestli se něco rozsypává. Děkuju. Když mi to pár lidí schválí, nebo když opravím pár věcí na který mě upozorníte, tak z týhle šablony udělám stránku. Takže je to na vás. |
||
Petule Profil * |
#2 · Zasláno: 26. 2. 2006, 13:36:03
Posunul bych stránku vejš. Na můj vkus je docela dole. Nekoukal jsem na obsah a zápis, ale design vypadá výstižně a přehledně..., takže docela dobrý...
|
||
wimstr Profil * |
#3 · Zasláno: 26. 2. 2006, 13:43:20
Ta hlevička se mi zdá taková prázdná, jinak to je přehledný taky jsem zjistil že nepotřebuju brejle.:-)
|
||
PerToon Profil |
#4 · Zasláno: 26. 2. 2006, 13:49:10
Hlavička je prázdná, furt je lepšíta textura, než když to předtím bylo prázdný úplně. Nevím co bych tam mohl dát jinýho a ani tam moc nechci dávat obrázek... takže to asi spíš takhle nechám...
Možná to zvednu o kus výš, pokud se ozve víc takových reakcí... já mám zase rád velký okraje, takže bych to nějak extrémně nezvednul, ale uvidíme... další? |
||
RPG Profil |
#5 · Zasláno: 26. 2. 2006, 13:50:30 · Upravil/a: RPG
PerToon
Mě se to líbí, docela jsem se i zasmál (mrkev, absolutní nula, pokud přečtete tento text, nepotřebujete brýle)... Zřejmě víš, jak lidem zpříjemnit hodnocení. :-) Díval jsem se na to ve FF, námitek mám jenom pár: -Zvětšil bych odkazy v menu. Teda, memontálně se jedná o jeden odkaz, ale i tak... Připadá mi moc malý. -Místo zeleného pozadí bych zkusil dát nějakou texturu, jenom jak by to vypadalo. -Horní border patičky není přes celou stránku, vypadá to divně. -Celou stránku bych posunul, zhruba o 20px nahoru. Kód je v pořádku, nic se nerozsypává. |
||
Gekon Profil |
#6 · Zasláno: 26. 2. 2006, 14:00:26
Jo, tak celkem hezký, jenom bych to posunul výš, bckgrnd v hlavičce je hnusnej, jinak moc pěkný, a celkem dobrý hlody
|
||
PerToon Profil |
#7 · Zasláno: 26. 2. 2006, 14:07:04
Nuže. Odkazy pokusně zvětšeny a stránka posunuta pokusně o 20 pixelů nahoru.
Na texturu teď kašlu a co s tou hlavičkou teda nevím... já mám výtvarný cítění jak noha, takže bych tam nejradši nedal vůbec nic, ale to by byly tři jednobarevný plochy... tak nevím co s tím. Že patička nemá border přes celou stránku je účel, nechci to mít úplně oddělený. |
||
RPG Profil |
#8 · Zasláno: 26. 2. 2006, 14:13:41
PerToon
Už je to lepší. :-) Těm odkazům bych nastavil tmavší barvu, podle mě moc splývají s pozadím. Když to nechceš mít oddělené úplně, IMHO by bylo lepší tam border nedávat vůbec... Mimochodem s tím výtvarným cítěním jsme na tom stejně, bojím se, že tady ti příliš nepomůžu... |
||
PerToon Profil |
#9 · Zasláno: 26. 2. 2006, 17:03:42
Nuže, odkazy byly trochu ztmaveny, ale jen decentně.
Ten border u patičky se mi prostě líbí takhle jak je... S hlavičkou pořád nevím, máte někdo jiný nápad? |
||
RPG Profil |
#10 · Zasláno: 26. 2. 2006, 19:04:38
PerToon
Tak teď je to dobré. :-) Ten border tak klidně nech, byl to jen nápad. Btw, s hlavičkou máme podobné problémy... zkusím nad tím zauvažovat. |
||
PerToon Profil |
#11 · Zasláno: 26. 2. 2006, 19:09:04
RPG- kdy je teď? Teď sem udělal aktualizaci a dal hlavičku která by konečně vypovídala něco o mě. Nuže jak se k tomu stavíte všichni?
|
||
RPG Profil |
#12 · Zasláno: 27. 2. 2006, 18:52:23
PerToon
"Teď" bylo před změnou hlavičky. Ta černá se k tomu podle mě vůbec nehodí. |
||
Časová prodleva: 17 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0