Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Ice Profil |
#1 · Zasláno: 9. 3. 2006, 16:57:56 · Upravil/a: Ice
Ahoj, co na to mate za nazor. Jsou tam dve verze, prepina se to pres vlajky vpravo nahore. Diky.http://privat.naweb.cz/index.php
|
||
wimstr Profil |
#2 · Zasláno: 9. 3. 2006, 17:12:34
- U toho modrýho stylu bych změnil hlavičku, ten přechod z modrý na tu žlutohnědou se mi tam nelíbí
- Modrý okraje se mi tam taky nelíběj - Potom bych změnil title u těch postranních obrázků, protože je všuse interiér, změnil bych to třeba na kuchyň, pokoj atd... Jinak dobrý. - Ten druhej styl se mi zdá takovek vybledlej, ale má lépe zakončenou patku, takhle by to chtělo ten modrej styl - Jinak bych už jenom změnil to title u těch obrázků a to je vše. |
||
Boy Profil |
#3 · Zasláno: 10. 3. 2006, 10:27:36
Líbí se mi víc druhý styl - aspoň ve mě nevzbuzuje pocit, že prodáváte modré banány ;-)
- co by se ti tak dalo ještě vytknout a co mi osobně nejde do hlavy je, že v tom druhém stylu máš jakoby použity dvě světla. Když se podívám na hlavičku a zapuštění obrázků v ní, zdá se mi, jakoby světlo vycházelo z místa vlevo nahoře, kdežto když se podívám na ty okýnka podél pravé strany a jak je pod nimi ten stín, tak se mi zas zdá, že světlo jde odněkud z místa vpravo nahoře. tohle prosím oprav. |
||
Gekon Profil |
#4 · Zasláno: 10. 3. 2006, 10:45:14
Jednoduché, přehledné, rychlé... co dodat, pěkné
|
||
DonEmilio Profil |
#5 · Zasláno: 11. 3. 2006, 01:40:57
hm proc se meni styl misto jazyka???
|
||
Ice Profil |
#6 · Zasláno: 11. 3. 2006, 08:05:10
DonEmilio
ty vlajky budou fungovat jako prepinac jazyku, ted je to jen jako zmena designu. |
||
Časová prodleva: 18 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0