Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
kuso Profil * |
#1 · Zasláno: 9. 3. 2006, 19:14:33
Mám web http://zacni.host.sk a rád by som poznal váš názor poprípade vedel čo jej ešte chýba a neake rady, ktorým smerom sa mám uberať :)
|
||
RPG Profil |
#2 · Zasláno: 9. 3. 2006, 19:29:21 · Upravil/a: RPG
-Při 1024x768 se v mozzile zobrazuje horizontální posuvník.
-Něco udělej s textem; barevné rozlišení apod... -Neklikací logo. A odsaď jej od obsahu. kód je také v pořádku, až na toto: DTD HTML 4.0 Transitional//SK" Jak psal Yuhů, atribut za typem DTD //SK - neoznačuje jazykovou verzi ! viz. http://www.jakpsatweb.cz/doctype.html cit. Poznámka na okraj (nechci jí nikoho urazit): //EN neznamená jazykovou verzi HTML, ale DTD! Nelze tedy uvádět //CZ, protože DTD HTML je definován vždy pouze v //EN. --- Jinak není celkem co hodnotit, ale mě osobně se to moc líbí. :-) Jednoduché a přehledné. Jenom tak dál. |
||
wimstr Profil |
#3 · Zasláno: 9. 3. 2006, 20:27:25
- Reklama překrývá odkaz Na začátek
- Chtělo by to trochu grafiky teď je to takový prázdný Jinka neni co dodat viz. RPG |
||
Radek Hrabůvka Profil |
#4 · Zasláno: 9. 3. 2006, 21:17:20
RPG kód je také v pořádku, až na toto: DTD HTML 4.0 Transitional//SK
Já jsem drobné chyby v kódu našel: Několid divů má ID="hlavicka", ID="box" center je 2x otevřen, zavřený jen jednou. Šest prázdných odstavců. Šířka obrázku určená atributem "width" musí být celé číslo. Barvy stránky zadané pomocí atributů tagu body mají být v uvozovkách. Graficky taková šedá myš. Reklama občas překryje text, ale to je asi cena za poskytnutý prostor a s PHP. Title všech stránek je stejný. Bez stylů stránka vypadá divně.Na jedné stránce několikrát překlep "valiator", včetně adresy, která je díky tomu nefunkční. CSS bych dal do externího souboru. |
||
Glacier Profil |
#5 · Zasláno: 9. 3. 2006, 21:50:31
Ve FF je to rozpadlý.
|
||
Boy Profil |
#6 · Zasláno: 10. 3. 2006, 10:22:17
Hoď tomu nějaký designový kabát, aby to taky nějak vypadalo. Teď mám dojem, že jsi k tomu nepoužil žádný grafický editor a určitě to tak i bude. No tak nějaký design určitě dáš dohromady a inspirace máš všude dostatek. Na tom trochu mákni, protože jinak je tvá snaha, ať už máš sebelepší obsah, marná. Pamatuj, že z větší části závisí na formě podávání informace, než na jejím obsahu :-)
|
||
RPG Profil |
#7 · Zasláno: 10. 3. 2006, 19:45:26
Radek Hrabůvka
Pravda. Narychlo jsem to přelétl pohledem, jestli se nevyskytují zápisy jako <p> </p>, dál jsem to nezkoumal... |
||
kuso Profil * |
#8 · Zasláno: 10. 3. 2006, 21:45:10
Už sa pracuje na vylepšeniach, len zrovna z najakeho dôvodu nefunguje ftp na host.sk,
PS:nevieťe ako by som zohnal ľudí, ktorý by my prispievali článkami na stránku ? |
||
RPG Profil |
#9 · Zasláno: 11. 3. 2006, 00:11:43
kuso
Jestli ti můžu poradit, tak se vrhni spíš na nějaký menší projekt... Tohle sám nemůžeš zvládnout, navíc, není jisté, jestli seženeš další lidi. |
||
kuso Profil * |
#10 · Zasláno: 11. 3. 2006, 11:12:19
RPG
možno máš pravdu ale keď som už začal chcel by som to apoň trocha rozbehnúť, možno iba dokým si nenájdem stálych návštevníkov a potom to už nejako pôjde. |
||
RPG Profil |
#11 · Zasláno: 11. 3. 2006, 21:32:38
kuso
Tak přeju hodně štěstí a vytrvalosti. :-) |
||
Časová prodleva: 19 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0