Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
kachnak Profil * |
#1 · Zasláno: 10. 3. 2006, 23:31:01
http://www.bmxer.xf.cz názor na stránku?
|
||
Gekon Profil |
#2 · Zasláno: 10. 3. 2006, 23:40:11
strašné barvy, bolí z nich oči. pohyblivý obrázek v hlavičce je neskutečně mongoloidní. font v menu taktéž. Kombinace žlté, černé a oranžové už prostě není v módě... a vstupní stránka je přehledná jak Václavák v létě.
|
||
Mistr Profil |
#3 · Zasláno: 11. 3. 2006, 00:31:15
(1) Už o tom psal Gekon - ta žlutá strašně bolí do očí.
(2) Co to je NEWSY? Tak buď Novinky nebo News, ne? Ale Newsy...? (3) Menu není příliš výrazné. (4) I o logu se již zmiňoval Gekon. Ujíždějící logo je fakt vážnou chybou. Spíš hrubkou. Proč? Velmi to ruší při čtení. (5) Postrádám klikací logo. (6) Písmo v menu není příliš čitelné. Ostatně i o tom již můj předhodnotitel Gekon psal. |
||
RPG Profil |
#4 · Zasláno: 11. 3. 2006, 09:37:47
kachnak
Všechno shrnuli Gekon s Mistrem. Jenom bych dodal, že s tou úvodní stránkou by jsi fakt měl něco udělat; nevěděl jsem, kam kliknout celkem dlouho. Další mínus jsou framy... |
||
Filips Profil |
#5 · Zasláno: 11. 3. 2006, 10:22:25
:: Ta žlutá se tam nehodí
:: Na vstupní stránce jsem zamtený :: Zruš ji :: Neklikací logo :: Menu je nečitelné :: Nedělat přžes framy :: Nedělej menu anglicky a obsah česky :: Nelíbí se mi to, zapracuj Filips |
||
Miloš Profil |
#6 · Zasláno: 11. 3. 2006, 12:20:11
Chaos a zmatek. Fyzicky nepříjemný pocit, neudělalo mi to dobře. Na takových stránkách se odmítám vyznat. Není na první pohled jasné, který odkaz kam vede a ne každý bude luštit adresu v statusbaru.
|
||
Časová prodleva: 18 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0