| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| ceflapoyd Profil |
#1 · Zasláno: 11. 1. 2005, 17:31:24
Zkritizujte mi to pls.
Zatim ne obsah, některý sekce nejsou dodělaný, ale rozvržení, design atd.. dík LINK |
||
| Fred Profil |
#2 · Zasláno: 11. 1. 2005, 17:50:49
Zdravím, mně se to líbí. Jenom bych to na otestování zkusil dát to do jiné složky než jsou obrázky. Než se načtou není tam hover u odkazů, tím chci říct, že bych definoval i barvu pozadí hoveru pro případ nenačtení obrázků. A ty obrázky v hlavičce top1.gif a top2.gif obsahují chyby, top2gif je moc velký takže se vůbec nenačetl a vypadá to divně na hover nic. Mnohem vhodnější by tady byl jpeg a nejspíš Pixyho No Preload trik
|
||
| Marty Profil |
#3 · Zasláno: 11. 1. 2005, 17:59:02
Přidal bych na zvýraznění toho menu na pravý straně. Když na něj najedu myší tak skoro ani
nepoznám nějakou změnu. Ke kódu žádny poznámky nemám - ok. |
||
| ceflapoyd Profil |
#4 · Zasláno: 11. 1. 2005, 18:00:07
aaa...jsem zapomel ty obrazly zmensit...ups :) ted uz to je..na ten trik se podivam ; )
|
||
| ceflapoyd Profil |
#5 · Zasláno: 11. 1. 2005, 18:04:35
a kdyz uz jsem u toho nebylo by lepsi kdyby v ty hlavicce byl jen ten barevnej obrazek bez toho preloudu..dik za nazory :)
|
||
| Fred Profil |
#6 · Zasláno: 11. 1. 2005, 19:58:52
To bylo v pohodě. mrkni sem: http://sidesh0w.com/
|
||
| kelvin Profil |
#7 · Zasláno: 12. 1. 2005, 01:49:01
Takže v rychlosti: To písmo je malé a v IE nejde zvětšit - podle mě je to fatální nedostatek. Pokud už písmo definované v px, tak ne takové mršky. toto prostě nečtu.
Ten hover efekt v menu je šíleně pomalý. Přejedu menu myší a pak se několik sekund postupně načítají zpátky ty tmavé levé okraje. To o min 800x600 je tam proč? Nemění se title při procházení webem. Při vypnutých obrázcích netuším kde jsem (kromě title). Kód nezkoumám. |
||
| Cody Profil |
#8 · Zasláno: 12. 1. 2005, 11:49:06
ceflapoyd tak jen bych zvýraznil ty odkazy napravo a pak bych udělal klikací logo a ta nemožnost zvětšení písma je blbá.
Taky bch to víc přizpůsobil pro vypnutí obrázků třeba Pixiho metodu FIR (vím, že se to jmenuje jinak). Ale jinak design hezký i celkem dobrý, čistý kód. |
||
| ceflapoyd Profil |
#9 · Zasláno: 12. 1. 2005, 12:13:25
ok dik ; ) už na tom dělam...
|
||
|
Časová prodleva: 21 let
|
|||
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0