« 1 2 »
Autor Zpráva
Anonymní
Profil *
Prosím, můžete mi zhodnotit moje stránky www.uroboros.xf.cz
Díky. Předem řikam, že to jsou moje první stránky v CSS.
gajdynator
Anonymní
Tú úvodnú stránku vyhoď ! Na čo ju tam máš ?
Neklikacie logo !
Kód nie je validný - ale to je v poriadku...
Chýba ti stránka: http://uroboros.xf.cz/index/vzkazy.htm
Tie tabulky z kódu vyhoď ! Kukni sa na divy v: http://www.jakpsatweb.cz/css/css-design-position.html
Anonymní
Profil *
Díky, o vzakzech vim, to je problém servru, nějak jim to spadlo, a ještě se to nepodařilo nahodit. /vodní stránku jsem už vihodil, byla tam kůli reklamě, ale jak tak koukam pomocí css se to přepláclo, takže sem to udělal trošku jináč, aby to nebylo poznat.
K tomu poziconání, původně jsem to tak chtěl udšlat, ale tabulky mi přišli rychlejší, a nijak se to nemrší takže to tak asi necham.
S tou validitou je mi to celý nějaký divný, pořádně nevim co to ani znamená, když sem na to pouštěl validátor, tak mi to ty chyby vyhodilo taky, ale přišlo mi, že ten kód prostě jinak napsat nejde, tak sem to nechal bej a funguje to taky.
...
Profil *
kde je reklama, kdyz je to na wz? =)
ronan
Jen tě upozorňuju, že jestli si toho někdo z WZ všimne, můžou ti ty stránky celé okamžitě bez upozornění smazat.
Zelda
Celkem hezké, ale sakra, co to má společnýho s Červeným trpaslíkem, že se to jmenuje "uroboros" ????
Anonymní
Profil *
I když Červenýho terpaslíka znam na zpaměť, tak s nim to nemá společnýho vůbec nic. Uroboros je znak pro nekonečno - had zakousnutý do vlatního ocasu. To jen pro osvětu.
Reklamu sem nemaskoval, ale je za tou hlavičkou na indexu, prostě je to jen přepláclý pomocí CSS jeslti na to někdo od wz přijde, tak ať to dá klidně přes, já to dělat nebudu.
Jinak Zeldo díky za pochvalu.
Miloš
Na první pokuk docela líbí, nebije to do očí.
Kritika:
Menu vespod stránky je v Opeře přeškrtnuto (asi posunutý border)
Hlavní menu se blbě čte – hádal bych nedostatečný kontrast.
Proč je kontaktní formulář na svou stránkách?
Anonymní
Profil *
No, o týdle stránce jsem ještě neslyšel, je to docela zajímavý, rozdíl jasu mi tam vychází na 69, což je polovina doporučenýho, takže to menu ještě nějak předělam, to je minimální problém. Díky za upozornění.
Ten formulář je na úvodu a v kontaktu, chtěl jsem to tak mít, aby se tam člověk nemusel překlikávat.
Poprosil bych tě ale o to jak píšeš, že si našel přeškrtnutý menu, kde si to našel, já to mam v Opeře v pohodě, stejně jako v IE, akorát mi nějak Opera rozhodila ten formulář, tak na to budu muset kouknout, ale překrtlý menu fak nikde nevidim. Díky
Miloš
Vodorovné menu v patičce (pod ©)
Anonymní
Profil *
Miloši, v tom bude nějaká jiná chyba, mě to Opera zobrazuje správně, nevím proč tobě ne, ale docela by mě to zajímalo.
Miloš
Takhle to vypadá ( [http://pokusna-krysa.webpark.cz/had/]http://pokusna-krysa.webpark.cz/ had[/url] ).
MiniBB mi nechce zapsat url, zkusím ještě jednou: http://pokusna-krysa.webpark.cz/had/
Anonymní
Profil *
Díky za obrázek, to už se mi stalo jednou, můžeš mi napsat přesně stránku na který si to našel, nebo to je na všech? Případně jakou používáš verzy Opery, že bych na to kouknul v tomtéž, jaký máš rozlišení orazovky. Díky za pomoc
Miloš
Na všech stránkách a Operu mám Verze 8.51 * Sestavení 7712 * Platforma Win32 * Operační systém Windows XP
Miloš
A rozlišení 1280×1024
Anonymní
Profil *
Já mam verzy 9.0 *sestavení 8083 *Platforma win32 *systém win 2000
Zkusim ztáhnout starou Operu a kouknu na to.
Zelda
Jen malý šťouch -> jeden díl ČT se přímo jmenuje "uroboros" a z podstaty nekonečna vychází, zabývá se i slovní hříčkou, zda slovo uroboros neznamená our rob or ros, kde se rodiče nemohli rozhodnout o jménu dítěte, pohozeného před jakýmsi vesmírným barem. To dítě byl Lister. Ale to jen že s trpaslíkem to má cosi společného.
:o)
Anonymní
Profil *
Tak nevím, v Opeře 9.0 to funguje bez problémů, stejně tak v Mozile 1.7.12 a IE 5.5 a 6.0, ale v Opeře 8.xx se to prostě mrší a nedokážu s tim pohnout asi nechápe příkaz bottom nebo tak něco, budu doufat, že lidi začnou používat novější prohlížeče.
ppooler
Je to perfektní,ale podle mého názoru to kazí font... ten Times New Roman na úvodní stránce bych změnil na Tahomu ,nebo nějaké jiné bezpatkové písmo,schválně to zkus !
Anonymní
Profil *
ppooler, díky za pochvalu a za radu o tom písmu, ono je to opravdu mnohem čitelnější, ale Tahoma je o dost větší než Times New Roman, takže najdu nějaký jiný bezpatkový.
ppooler
Web je skutečně dobrý ! mám rád komplexní weby týkající se jen jedné oblasti ( a ne takové ty všehochutě o všem možném jako to bývá v blogách ) ,a Ty to máš pěkně komplexní ,takhle přesně to má vypadat ! tedy co se týče struktury obsahu,jinak taková havěť :-) jako jsou pavouci,hadi nebo ještěři není nic pro mě,ale proti gustu ...

- můj první pokus taky prý není špatný viz www.trickshot.ic.cz ale tvůj web je lepší...
Jo, a já jsem díky Tvému webu vyčetl z kódu jak správně umístit tu knihu od BB -,tak díky :-)
Anonymní
Profil *
ppooler, na tvoje stránky jsem koukal už včera a musim říct, že ty videa jsou vážně skvělý, taky bych bral tohle umět. Já jsem rád když dostanou kouly do díry :-). Hlavně se mi tam u tebe líbí to menu.
Anonymní
Profil *
teď sem se sek, nechtěl jsem napsat menu, ale logo...
ppooler
No právě...to menu je totiž otřesné !-chtěl bych si ho udělat nějak podobně jako to máš Ty,tzn. obrázkově v CSS ...Jen nevím jestli bude něco vidět ,když má někdo vypnuté obrázky...( údajně i tací uživatelé existují)
Tabulkové Menu je prý tzv.prasárna...:-(

Logo jsem dělal v Gimpu,jak resp. v čem jsi logo dělal Ty ?- Máš ho taky velmi dobré...Jaký editor jsi použil na tvorbu webu ?
Anonymní
Profil *
Grafiku dělám v Corelu 11 a v Photoshop 7, jinak web je psanej ručně v PSPadu a to moje menu jsou vlastně dva obrázky a prohazujou se javascriptem, když se na to najede, pokus někdo bude mít vyplé obrázky, tak je bez menu v levou, ale stále mí k dispozici menu v patičce ikdyž by navigace byla složitější. Jinak tlačítka pocházejí z porgramu Agama web buttons - je free a dá se stáhnout třeba na www.slunecnice.cz. Ten kód jde můžeš vzít odemne, nebo ti ho vygeneruje i ten program, ale já z něj stejně tak polovinu vyhodil, protože to bylo moc složitý a takhle to funguje naprosto stejně.
ppooler
Corel 11 ,Photoshop 7 to asi nebude freeware ?- no nic, musím si vystačit s Gimpem...PSPad je výborný nástroj,hodně mi pomohl,ale zatím jen v kombinaci s NVU a Bluevodou...

Agama web buttons určitě vyzkouším,díky za tip...
Anonymní
Profil *
Bohužel Corel a Phooshop jsou v plné verzy docela drahé nástroje, ale za to velmi kvalitní. Ale dají se sehnat různé trail verze. Nechci propagovat nelegální softvér, ale všichni víme, jak to chodí. Bluevodu vůbec neznam, NVU je docela šikovný, hlavně že v tom vidíš kód a rovnou stránky. Ale musimz vlastní zkušenosti říct, že dokud se to člověk nenaučí psát ručně tak nedosahne svého cíle, pokud dělá něco složitějšího.
ppooler
člověče ! to je prográmek ! -tenhleten Agama web buttons !,celou dobu ho tady študuji a jsem z něj úplně nadšenej !- co nevidět prsknu na svůj web nový menu !

dík... :-)
Anonymní
Profil *
není zač
ppooler
Trochu mě štve,že lze do položky v menu napsat jen 14 znaků...( místo : Návštěvní kniha musím napsat :Vzkazy"),ale jinak je to super...
« 1 2 »
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0