Autor Zpráva
Školník
Prosím o hodnocení webu na http://pracovniweb.kvalitne.cz
Díky
RPG
Deklaruješ HTML 4.01 Transitional a píšeš v XHTML...?
Školník
RPG: Chyba v hlavičce, už je to OK. Než zdroj jsem měl na mysli jak to vypadá a tak.. Ale díky
Gekon
No, celkem hezká práce, menu velmi pěkné. Jenom trošku nevýrazné, ničím to moc nezaujme... ale ani neurazí
Anonymní
Profil *
Máš tam chyby v javasciptu, ještě mě tam deprimuje ta reklama ale ta tam snad potom nebude. Jinak vcelku dobrá práce.
Filips
Abych to tak vystihl tak je to přeplácané a nebarevné. Nevyznám se tam.

Filips
Školník
Gekon: Děkuju, máš nápad, jak by šlo to menu zlepšit?
Anonymní: No jelikož Javascript nepoužívám, tak nevím. Ne, reklama tam fakt nebude..:-D
Filips: Mohl bys být konkrétnější? Nebarevné, použil jsem 2 odstíny zelené - v návaznosti na barvu zeleného loga. Modré a červené logo - to jsou jiné společnosti - barevně odlišené. Zelené logo je odkaz na úvodní stránku, další dvě na internetové stránky těch firem. V čem se nevyznáš? Názor beru, prosil jsem o kritiku, ale takovou, aby mi to, pokud možno, pomohlo.
Obrázek s nápisem stahování (vedle menu) je tematický doplněk k jednotlivé sekci, zatím je hotovo k sekci Ke stažení, jinak tady by měl být O firmě.
Anonymní
Profil *
Neco s tou hlavni casti by chtelo udelat. Jinak se mi to libi, mozna ne cast kolem loga a vlajek. Leva strana se mi libi - nebylo by na skodu vylepsit stranky bez stylovani, neni to uplne ono.
Školník
Na bezstylování budu pracovat později, určitě to chce dopracovat. Kolem vlajek je bílá barva - aby to místo taky upoutalo, protože tam je víc navigačních prvků - jazyky, další odkazy. A co s částí s texty, to právě nevím.
Tlačítka se asi nedají nastylovat tak, aby vypadala skoro stejně v IE, FF i Opeře?
Anonymní
Profil *
Sorry za ten javasciprt, ale včera mi to tam házelo chybi, dnes ne a když sem prolez zdorják, tak vůbec nevim proč to včera dělalo. Jinak je to takový celý bez barvy, celý je to jen šedivý (ikdyž víc odstínů) a bílí a sem tam zelená.
Školník
Anonymní To nic, díky..:-) Žádná další barva mě tam nesedi..:-(
derhaa
Profil *
je zamer, aby menu bylo takhle narvane vedle horniho obrazku?
Školník
derhaa Pokud myslíme oba stejně to "narvané", tak asi jo. Myslíš výš než začíná samotný text na pravé straně?
Školník
Trochu jsem pozměnil menu, jen první úroveň má stínované pozadí, další už ne, trochu to tam podle mě rušilo. Teď mají jen jednolitou barvu, což si myslím, vypadá lépe. Můžete mi napsat názor? Díky
derhaa
Profil *
jinak fajnovy web.... co se tyce barev ja k sedive pouzivam oranzovou, ale tady jde asi o tu zelenou zamerne..jinak odpady resim taky.... spracovani odpadu v pisku.... cssko pokus o sablonu do zen-garden
Školník
derhaa Ta šablona mi nějak pokulhává v Opeře, jinde jsem se nedíval.

Mohl bych Vás ještě poprosit o názor? Jde o menu na stránce, ve všech prohlížečích funguje bezvadně (rozdíly nevidím) - v novější verzi Opery (9), Firefoxu (1.5), i IE6 - jen problém je v IE7 (ta beta), kde menu nefunguje vůbec. Myslíte, že má cenu se tím zabývat, nebo to neřešit s tím, že to ve finální verzi fungovat bude..:-(
Anonymní
Profil *
Školník:

ahoj, menu se mi líbí. Poradil bys kolegovi-amatérovi, jestli lze udělat takové menu bez JS jen pomocí CSS? A jestli jó, tak jak (aspoň trochu popostrčit prosím...) :o)
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0