Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Kratas Profil * |
#1 · Zasláno: 16. 3. 2006, 13:44:06
http://www.brezinova.net/
Cekam na vase nazory:) ..klady, zapory, vsecko:)chtel bych to este nejak vylepsit, ale uz dochazi fantazie:( |
||
ppooler Profil |
#2 · Zasláno: 16. 3. 2006, 13:53:18
Všechno se to nějak dlouho načítá...logo 108 kB je trochu moc - bez změny kvality to jde na 20 kB
Položky v menu jsou moc malým písmem - celkový dojem - čistý průměr... |
||
Kratas Profil * |
#3 · Zasláno: 16. 3. 2006, 14:05:38
ok .. pismo zvetsim, kvalitu a velikost loga zmensim:)
BTW ma nekdo nejake napday, ktere by mi pomohli designove vylepsit stranky ? |
||
ronan Profil |
#4 · Zasláno: 16. 3. 2006, 15:36:21
Desně malé písmo, už vůbec nechápu proč je tak miniaturní v menu:). Pozadí za textem možná přespříliš výrazné. Logo se mi líbí. Kdyby se menu celkově zvětšilo, nechal bych ten hover jen u šipky (popřípadě změna barvy textu).
Dělat stránky přes framy je přežitek. Zdá se mi divné mít odkazy ven na takhle viditelném míst (vypadá to jako, ne - li hlavní, tak jako sekundární menu). Ten hover v menu nějak děsivě přeskakuje a chová se podivně (Firefox), řešil bych to spíše v CSS. Pravý sloupec - vše je hrozně naplácané k okrajům. Možná bych celkově zvětšil hlavičku, protože to je to hlavní, co mě při bližším zkoumání designově zaujalo. Jenže je bohužel moc malá, takže si toho člověk skoro nevšimne:). BTW, je otázka, jestli není lepší používat jiný redakční systém než PHPRS (na takovýto projekt). Nevidím do toho, ale tak mě to napadlo... |
||
Gekon Profil |
#5 · Zasláno: 16. 3. 2006, 17:31:32
Jak je všeobecně známo, používat jako odkaz zde není úplně košer... Jinak souhlasím s ronanem
|
||
Časová prodleva: 18 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0