Autor Zpráva
Kratas
Profil *
http://www.brezinova.net/
Cekam na vase nazory:) ..klady, zapory, vsecko:)chtel bych to este nejak vylepsit, ale uz dochazi fantazie:(
ppooler
Všechno se to nějak dlouho načítá...logo 108 kB je trochu moc - bez změny kvality to jde na 20 kB
Položky v menu jsou moc malým písmem - celkový dojem - čistý průměr...
Kratas
Profil *
ok .. pismo zvetsim, kvalitu a velikost loga zmensim:)

BTW ma nekdo nejake napday, ktere by mi pomohli designove vylepsit stranky ?
ronan
Desně malé písmo, už vůbec nechápu proč je tak miniaturní v menu:). Pozadí za textem možná přespříliš výrazné. Logo se mi líbí. Kdyby se menu celkově zvětšilo, nechal bych ten hover jen u šipky (popřípadě změna barvy textu).

Dělat stránky přes framy je přežitek.

Zdá se mi divné mít odkazy ven na takhle viditelném míst (vypadá to jako, ne - li hlavní, tak jako sekundární menu).

Ten hover v menu nějak děsivě přeskakuje a chová se podivně (Firefox), řešil bych to spíše v CSS.

Pravý sloupec - vše je hrozně naplácané k okrajům.

Možná bych celkově zvětšil hlavičku, protože to je to hlavní, co mě při bližším zkoumání designově zaujalo. Jenže je bohužel moc malá, takže si toho člověk skoro nevšimne:).

BTW, je otázka, jestli není lepší používat jiný redakční systém než PHPRS (na takovýto projekt). Nevidím do toho, ale tak mě to napadlo...
Gekon
Jak je všeobecně známo, používat jako odkaz zde není úplně košer... Jinak souhlasím s ronanem
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0