Autor Zpráva
Sir-martin
Profil *
Moderátor DoubleThink: Přesunuto ze zaniklé kategorie Názor na můj Flash.

Prosim ohodnete muj efekt, ktery jsem delal az12 hodin.
Doufam ze je dobry a proto ho pls ohodnete

http://www.playcall.wz.cz/new/
WanTo
Mě osobně teda moc cool nepřipadá. Kdybys tam dal statické logo, měl bys to hotové za hodinu a vypadalo by to líp.
Sir-martin
Profil *
me se to libi, chtel jsem tam dat neco jineho, akcnejsiho
WanTo
Mě by se taky líbíl, kdybych ho dělal já a ještě ke všemu 12 hodin :-) Neber to nijak osobně, akorát si myslím, že hodnotit sám sebe není zrovna objektivní.
Sir-martin
Profil *
no, 12 hodin je kvuli predevsim premyslenim a tvorenim toho efektu, dlouho jsem jen premyslel efekt o textu, musel jsem vysrihnout toho vojaka ze screenshotu musel jsem ve fireworksu udelat pozadi tlacitek, hodnotim to jako amtaresky flashovy maniak.
WanTo
Ještě bych měl jednu připomínku. Nevím, jaký používáš prohlížeč, ale Firefox zablokuje pop-up okno, ve kterém stránku máš. Doporučil bych ti dát otevření při kliknutí na odkaz, což by nemusel blokovat, nebo ještě líp - stránku v novém okně neotevírat.
Sir-martin
Profil *
No podle mne je lepsi to otevrit v novem okne ponevadz potom clovek nemusi se starat o ohranicenim projektu, ale kliknuti na odkaz je dobry napad diky
Sir-martin
Profil *
No podle mne je lepsi to otevrit v novem okne ponevadz potom clovek nemusi se starat o ohranicenim projektu, ale kliknuti na odkaz je dobry napad diky
WanTo
Třeba právě mě otevírání stránek v novém okně dost vadí. Zakládám si na tom, abych měl vše v jednom okně, i když třeba na 20 panelech.
Sir-martin
Profil *
tak mi pls porad, jak to mam ohranicit kdyz to zenu pres framset
WanTo
tak mi pls porad, jak to mam ohranicit kdyz to zenu pres framset
Teď vážně nevím co myslíš :)
Sir-martin
Profil *
tim ze kdyz tu stranku mam v okne mi to ulechci problem s ohranicenik stranky nemusim se starat o volnem miste atd. Frameset snad znas ne?
WanTo
Frameset jsou rámce, ne?
Anonymní
Profil *
Sir-martin

Já se na tvůj web nedostanu.. prý něco nesplňuju...
WanTo
Já se na tvůj web nedostanu.. prý něco nesplňuju...
To vypadá právě na to blokování pop-up oken.
Anonymní
Profil *
Ne, píše to, že nesplnuju rozlisení...
WanTo
Podívej se na http://www.playcall.wz.cz/new/start.html

Sir-martin
To s tím rozlišením je fakt síla. Vydržím toho dost, ale když se stránky někomu s malým rozlišením VŮBEC neotevřou, to už je i na mě vážně moc.

Navíc, máš tam rozlišení 1024x714, které neexistuje. Správně je to 1024x768.
flz
snaz sa nepouzivat stiahnute veci a templaty
Sir-martin
Profil *
napr. jaqvascript neumim ani zatim nechci, ponevadz mam na to malo casu a mam toho mooooc, brigady skola a Diskmag a k tomu jeste delam program, je to zatim jen test!!!! cely to teprve delam a potrebuju jen poradit k tomu efektu ale dekuji za pomoc s tim javascriptem, zmenim to. Napadlo mne ze k tomu flashovemu efektu pridam jeste zvuky co mylsite a to rozliseni zmenim. totiz ja pouzivam rozliseni 1152*864. mne to pripada dobry kdyz ma clovek dost mista. nejspise to znate. Mate nekdo zkusenosti s Flash 8?
Steve
Profil *
Je sice fajn, ze ty pouzivas rozliseni 1152x864, pouzivam ho taky, ale stejne stranky optimalizuju pro nejpouzivanejsi a nejbeznejsi rozliseni 1024x768, uz kvuli tomu, ze starsi monitory, kterych je v teto republice stale jeste mnoho to rozliseni proste nezobrazi a me prijde dost blby potencionalnim zakaznikum napsat, ze kdyz nepouzivaj rozliseni jako ja, tak at jdou jinam...

Sir-martin
Napadlo mne ze k tomu flashovemu efektu pridam jeste zvuky
Nemyslim si, ze zvuky by byly to prave na zlepseni stranek. Ja osobne je vypinam a navic me jako Dial-Upistu docela drti, kdyz musim stahovat jakykoliv kilobajt navic...
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0