Autor Zpráva
Kovu
Profil *
co vravite na dezign? nemal by som tam pridat nejake bocne menu, alebo mam ostat pri tom s cim som sa babral pomali tizden?
pokial ide o grafiku povedzte co by sa dalo vylepsit alebo zmenit.

text nekomentujte je to len navrh take to bla bla bla:-)

za pomoc vopred dakujem

kreslena afrika
Marty
Profil
Vycentroval bych to na střed.
ax123
Profil
Menu bych udělal o něco světlejší, hrozně blbě se čte
Kovu
Profil *
jak sa centruje DIV ?
všeličo som skúšal a nič nešlape.
Kráťa
Profil
Mě se to líbí. Centrovat můžeš třeba podle http://www.jakpsatweb.cz/priklady/css-position-center.html Já bych se ještě přimlouval za to, že celá stránka by měla nějaké pozadí, dejme tomu třeba pískové, nebo nějaký odstín z té oblohy (např. #ffae00) a tomu divu, dát pozadí nějakou "slonovou kost", či tak něco stejnou barvu jako pozadí bych dal místo té fialové, nebo spíš by místo té fialové mohl být přechod z té černé, do barvy pozadí divu (teď je bílý, pak třeba do té slonové kosti). Tu fialovou bych vyhodil každopádně.
Kovu
Profil *
s farbami som sa pohral myslím že to dopadlo celkom dobre
Kreslená afrika

ale to centrovanie nie a nie isť najprv som TEXT-ALIGN: center dal do body ale každý DIV sa inak centroval vyzeralo to ako volaka skladacka

tak som to dal do jedneho DIV-u a ten som dal centrovať a takto to dopadlo:
Center
celé sa to posunulo do lava možno že je to verziou prehliadača mam IE 5.00 možno že na novšich je to v pohode

prosím poradťe už som v koncoch
Acci
Profil
V headu je uvedeno kódování iso, ale použito win-1250. Ve Firefoxu je potom místo písmen s háčky a čárky divné znaky.
Kovu
Profil *
vdaka za rady,
ale s centrovanim Divu mam stale problemi
prosim pomozte, uz sa s tim dost dlho babrem a furt sa ondi doprava a nie na stred :-(
Kráťa
Profil
Musíš tam mít
<body style="text-align: center" onLoad="document.lionik.src='prvky/lionik.png';" background="prvky/textur/stratena_cerv_zel.png">

<div style="width: 700px; position: relative; text-align: left; margin: auto">
cokoli jaklo obsah
</div>

</body>
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.