Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
machajda Profil * |
#1 · Zasláno: 18. 3. 2006, 17:18:14
Tak jen do mě, snesu kritiku ale samozřejmě i pochvalu a budu moc vděčná za pár tipů a triků, nějak mi dochází fantazije a bohužel i znalosti, které jsou velmi omezené.
miracles.wz.cz |
||
RPG Profil |
#2 · Zasláno: 18. 3. 2006, 17:38:29
1) "Aplikace Firefox zabránila stránce otevřít vyskakovací okno" - ???
2) Nepoužívat rámy (framy). Proč? http://www.jakpsatweb.cz/ramy-problemy.html 3) Proč je většina textu na stránce odkazem na stylopis? 4) "Právě odbíjí:" včetně data zruš, k ničemu to není a ruší to. 5)Nepodtrhávej nic, co není odkazem. 6) "<meta name="GENERATOR" content="H-Brouczek" LOL. To je nějaký nový program? :-) Tag není uzavřen. 7) Tagy psát malými písmeny. 8) Namísto přímého formátování používat CSS. http://www.jakpsatweb.cz/css/ 9) Chtělo by to nějak graficky vylepšit. Ale zase to nepřežeň... 10) Zruš reklamy. |
||
machajda Profil * |
#3 · Zasláno: 18. 3. 2006, 17:53:29
Děkuji za první názor, vaše rady beru na vědomí, hodiny i datum jsem přešoupla trochu níž, odstranila podtržení a časem doopravím ostatní akorát nerozumím tomu za 1) a za 3). Pomůžete mi - polopaticky. Moc dík
|
||
RPG Profil |
#4 · Zasláno: 18. 3. 2006, 18:27:46
1) Pravděpodobně máš někde v kódu zakomponováno vyskakovací (pop-up) okno. Nemám to rád, Firefox mi to blokuje.
3) Např. nadpis "Vivien parfum" je odkazem na soubor "machova.css". Proč? |
||
machajda Profil * |
#5 · Zasláno: 18. 3. 2006, 20:28:58
dala jsem pryč ICQ toolbar pop-up window blocked je pryč aspoň teda myslim, díky
|
||
Anonymní Profil * |
#6 · Zasláno: 18. 3. 2006, 20:36:05
machajda
- odkaz hl. strana bych normálně rozepsal, nepůsobí to dobře - prakticky všechno pod tím levým menu bych vyhodil, je to tam zbytečné - nepodtrhávej ani nadpisy (nebo jsi ještě nenahrála novou verzi?) - "Stačí klepnout SEM pro více info." -- pokus se vyhýbat konstrukcím typu klikni zde apod. Lepší je odkaz "více informací o produktu XYZ" - To logo vypadá nějak kostrbatě... |
||
simka00 Profil |
#7 · Zasláno: 18. 3. 2006, 21:36:58
RPG
6) "<meta name="GENERATOR" content="H-Brouczek" LOL. To je nějaký nový program? :-) není, sám jsem ho kdysi chvíli používal (potřeboval jsem rychle převést texty na html, jeho wysiwyg pomohl). pak jsem asi půl roku žil jenom s notepadem a teď nedám dopustit na PsPad :) |
||
machajda Profil * |
#8 · Zasláno: 18. 3. 2006, 22:01:31
mě tenhle program taky pomohl a strašně moc, jsem samouk začátečník a naprostý laik, ale teď mám taky PsPaD
|
||
Mistr Profil |
#9 · Zasláno: 19. 3. 2006, 21:56:57
Anonymní
- "Stačí klepnout SEM pro více info." -- pokus se vyhýbat konstrukcím typu klikni zde apod. Lepší je odkaz "více informací o produktu XYZ" V tomto bodě by s Tebou nesouhlasili tvůrci webů pro postižené spoluobčany (například zrakově). Když si nechají přečíst stránku čtečkou, z Tebou navrhovaného textu nepoznají, že se jedná o odkaz. Z Machajdova ano. Vím, je to neustálé dilema... |
||
Časová prodleva: 13 dní
|
|||
machajda Profil * |
#10 · Zasláno: 1. 4. 2006, 19:31:01
To už se nikdo nenajde kdo by mi svý názorem pomohl vylepšit web?
|
||
Časová prodleva: 18 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0