Autor Zpráva
Anonymní
Profil *
Tak hodnoťte :-)

http://www.nemrum.cz/bg
Yuhů
Moc pěkné stránky. Jenom mám problém je přečíst.

Měl bych dvě připomínky: jednak doporučuju zvětšovací písmo (zadané v procentech).

A za druhé doporučuju podstatně zesvětlit zelené pozadí hlavní oblasti. Šel bych až někam k barvě #f0fcf9, vůbec bych se toho nebál. Pozadí menu bych nechal tou samou barvou, jako je teď.

Tabulkový design není žádná výhra, ale to by mi vadilo asi tak nejméně.
Michalek
Dik, pochvala potěší :-)

Zvětšovací písmo)
No jo, já tam dám písmo v procentech, ale když si to někdo zvětší, tak se mu ten design trochu dost rozhodí.

Barva pozadi)
Ta tvoje barva je až moc světlá, zdá se mi, já jsem chtěl, aby to bylo něco na způsob podzimu, takový zachmuřený tmavý barvy. Je pravda, že před současným stavem to bylo ještě horší, byla tam tmavě hnědá :-)

Tabulka)
No jo, tabulky... Ale to vyplývá asi nejvíc z redakčního systému...
llook
Pěkný, snad jediné co se dá vytknout je kód a jak psal Yuhů - malý kontrast. Větší problém než tabulky je podle mě sémantika. Konstrukce jako <div class="blok_nadpis">. Zkus si to zobrazit bez stylu, budeš mít stránku bez nadpisu, všechno stejným písmem. Bez obrázků to ještě jde, to chybí akorát ten nadpis.
Anonymní
Profil *
AD kod:
Ja vim, H1 - HX by neskodilo, ale asi to vyplyva ze samotne konstrukce phpRS a toho layoutu All In One (kterej jsem delal ja), protoze oboje je volne siritelny a nidky nevis, ktery z ostatnich lidi pouziva prave H1 na neco sveho a prebijelo by se to.

AD nadpis:
Zrovna vcera jsem hledal u Pixyho, jak nahradit text obrazkem a testoval jsem to prave u toho nadpisu, takze se snad brzo dockame :-)

Ad kontrast:
Uz se na tom pracuje, ale zrovna dneska jsem prisel o FTP pristup, takze nevim nevim

diky za hodnoceni
Michalek
Omlouvám se, zapomněl jsem psát interpunkci a diakritiku podle doporučení pod TEXTAREOU a zapomněl jsem přidat podpis. Ještě jednou se omlouvám.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0