Autor Zpráva
vavru
Prosím o kritiku webu www.pruvodkyne.cz

Děkuji.
RPG
1) První řádek u odstavců bych odsadil, zhruba o 25 pixelů. Nejsme přece v Americe.
2) Odkazy v menu bych buďto podtrhl, nebo zvětšil.

Jinak nemám co vytknout.
Filips
:: Podtrhal bych odkazy v menu
:: Jinak hezké, ale váš telefon nemusí být všude

Filips
bzuK
JJ, myslím že založení sekce "kontakt" by nebylo na škodu.
Klik na ikonku NAVRCHOLU -> "404 dokument nenalezen".
Dobrej web.
Mistr
Pěkné.

Snad jen poznámka ke vstupní stránce: e-mailová adresa dole v textu by neměla zabírat i tu mezeru za adresou.
Mistr
telefon nemusí být všude
Nevidím to zas tak špatně. Spíš bych to celé rozšířil i o další kontaktní údaje (pevnou adresu apod.). Spojení jen mobilem (a případně mailem) může v některých vzbuzovat strach ze solventnosti paní Kláry Jungové.
vavru
Co se týče nefunkčního odkazu na navrcholu - zaregistroval jsem tam stránky před dvěma dny a včera odpoledne mi přišla odpověď, že stránku registroval nelze - je prý už registrovaná někým jiným.

Naštěstí "paní Klára až tak solventní být nemusí" - nabízí služby, za které dostává zaplaceno až po jejich uskutečnění. :)

Svou adresu na webu uvádět nechtěla.

Každopádně díky za podnětné připomínky.
ronan
Předpokládám, že služby průvodkyně využije hlavně hodně francouzů - ti, pokud se dostanou na stránku, tak nebudou vědět, o co jde. Udělal bych to rovnou dvojjazyčně (aby třeba text alespoň na té první stránce byl v obou jazycích), nebo bych dal tu možnost změny jazyky na nějaké viditelnější místo.
vavru
Anglická mutace stránek běží na samostatné doméně www.visitez-prague.com. Vám nepřipadá vlajka nahoře dostatečně viditelná?

Každopádně děkuji za reakci.
Mistr
vavru
Anglická mutace stránek
Skutečně je to anglická mutace? :-)
vavru
Sorry...spis je to francouzska mutace :)
Anonymní
Profil *
Možná jinou fotku ... Jinak good
Martin
Vám nepřipadá vlajka nahoře dostatečně viditelná?
Opravdu viditelná neni.
Mistr
Anonymní
Možná jinou fotku
Jinou fotku? Jakou máš na mysli?

Když už jsme u tématu fotografie, snad autor webu uvažuje o výměně stávající fotografie. Přeci jenom v létě by obrázek průvodkyně zabalené v kožíšku a šále nepůsobil zrovna nejlépe, co myslíte?
vavru
Vite jako to v praxi chodi...

Velmi rad bych vymenil fotografie. Bohuzel pani Klara mi jinou fotografii nedodala. Navrhl jsem ji, ze ji vyfotim - rika, ze se nerada foti :)

Jinak samozrejme souhlasim - chtelo by to kvalitnejsi a hlavne letnejsi fotografii.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0